No women no cry

Tjena va,

Fan vilken underbar dag jag haft. Går runt med bobban i lurarna och ett stort leende på läpparna. Har haft skit kul på jobbet och nu väntar en awsome innebandy träning. Haha har verkligen sett fram emot att den ska börja igen, ligger varmt om lilla hjärtat. Var iof sjukt onödigt att jag tog med min träningsväska till jobbet för Pettsson fick med sig klubban hem så slipper åka till mappa. Vat iaf inne en snabbis på Inter sport efter jobbet som hade utförsäljning, köpte en tränings tshirt och shorts, kind of need it om man säger så. Billigt är bra eller hur? ;) Nä snabbt hem nu, byta om, käka och sen dra. Tjingeling för nu




Tisdag 28 Augusti

God morgon,

Fy satan vad kallt det är ute nu. Frös som tusan när jag vaknade så satte på mig mycket kläder men ändå höll jag på att frysa ihjäl. Ser inte alls fram emot vintern, usch. Då kommer man ju vakna och frysa varje morgon och sen pulsa sig fram genom snön. Nä fy vad deppigt.

Jag sitter iaf på tunnelbanan där det är lite varmare så håller på att tina upp lite nu och mätt i lillmagen är jag också efter en pang frukost :D som jag längtat, haha. Sen ikväll är det ju innebandy som står på schemat. Ska bli så jäkla kul att träffa alla igen och även få röra lite på sidofläsket, få det att dallra igen ;)


Tjenis penis(hihi)

Jag är väl då världens klantarsle... Innebandy träningarna börjar igen imorgon och kom på nu att klubban är kvar hos mappa, varför tog jag inte med den när jag var där i helgen?!?! Kan ni snälla svara på det för det kan nämligen inte jag. Haha. Aja får åka och hämta den efter jobbet imorgon om inte Petter kunde hämta den, för han hade ett möte där imorgon. Det vore ju s himla bra.

Har iaf haft ganska ont i magen idag efter undersökningen. Fick en medicin när jag väl låg där i röret som gjorde att det blev lite knas. Men det var skönt att arbetsdagen inte blev så lång :) Tihi


Doktorn

Jag har precis gått från sjukhuset nu och är på väg till jobbet. Det var en mycket större undersökning än vad jag trodde faktiskt. Först när jag kom dit var jag tvungen att dricka 1,5 liter kontrast, som smakade geggamojja. Det var en jätte tjock vätska så jag bara inte inte få i mig allt utan att börja kräkas :p haha. Sen fick jag byta om till endast ingenting på kroppen samt satta på mig en sån där "sjuuukt" snygg sjukhusrock/skjorta som man knäpper där bak. Efter det fick jag en kanyl i armen för att dom skulle spruta in mer kontrast samt en medicin som gjorde att tarmarna stelnar typ. Sen fick jag ligga i ett rör och åka in och ut, inte världens roligaste och dessutom behövde jag hålla andan 1 gång varje minut. Hela undersökningen tog ca 2 timmar och jag är så hungrig att jag håller på att dö :p


Måndag 27 Augusti

Halloj där,

Gud vad skönt jag har sovit inatt, somnade så fort jag la huvudet på kudden ungefär. Måste vara för att min älskling är hemma igen och jag känner mig trygg. Nu är jag iaf på väg till läkaren för magnetkameraröntgen av min mage. Är helt skakis i kroppen och har ont i huvudet för jag får inte äta något innan undersökningen, och jag som hade köpt jätte god frukost igår som jag längtade efter att få hugga in i. Håå dumma.


Söndag 26 Augusti


Lördags kväll

Tjoba,

Är fortfarande hos mappa och sover även här inatt. Tanken var att jag skulle egentligen skulle iväg och träffa några kompisar ikväll men det blev ändrade planer. Dock gjorde det gjorde faktiskt ingenting för jag behövde verkligen vila upp mig den här helgen. Nästa vecka och veckan efter kommer bli hektiska pga flytt hit och dit och Gud vet vad. Jag har iaf haft en mysig kväll här. Jag och syrran satt och målade tavlor och sedan spelade kort. Ja ni kan nog gissa vem som vann?!? MEE!!! Mohahah.

Nu ligger jag iaf i sängen och ska förhoppningsvis sova snart, jag menar i och med att jag haft svårt att sova de senaste nätterna + att grannarna har ej hujedanse fest. Blä. Öronproppar HALLELUJA.....!!!!!!


Lördags godis


Gusten <3


Lördag 25 Augusti

God morgon,

Eller så himla god är den inte. Har sovit så himla dåligt och hade jätte svårt att somna. Låg och vred och vände på mig i flera timmar innan jag äntligen kunde somna. Kan ha varit att adrenanalinet från matchen men mitt hjärta slog hundra slag per sekund kändes det som. Riktigt obehagligt. Trodde jag skulle sova länge i och med att jag somna så sent men lik förbannat så vaknade jag 09 och var klarvaken. Inte många timmars sömn här inte.

Idag ska jag och mamma börja rensa ut lite grejer ur förrådet och mitt gamla rum som vi ska ha i nya lägenheten. Vi bor kvar i lägenheten i mälarhöjden en vecka till och flyttar ut nästa fredag. Så vi kommer bo hos mappa en vecka och sen flyttar vi in i Råcksta. Och det är riktigt mycket som ska fixas innan. Petter måste åka upp till Rättvik nästa helg för att packa alla hand grejer, jag jobbar tyvärr då så han får klara det själv :) åh jag längtar såååå mycket.


Åh hå ja ja säger jag bara. Herre min lilla låda vad jag är otränad, känns på lååånga vägar att jag inte spelat fotboll på ett bra tag och definitivt att jag inte tränat. Vi var prick 11 stycken så inga avbytare fanns så det vara bara bita ihop och köra.... Och springa. Har glömt hur stor den jäkla planen är så är helt mör i varenda liten muskel och kroppsdel. Men kul var det och vi vann dessutom. Weei. 5-1 mot bajen.

Fick skjuts hem till mamma och pappa efteråt så här befinner jag mig nu och ska alldeles strax gå och lägga mig. Fick gosa med mina älskade små kissar igen vilket är helt underbart för mig, saknar dom jätte mycket nu när man aldrig ser dom. Nä men nu dör jag snart av trötthet så vi hörs imorgon istället.


Fooootbaaall

Hej godingar,

Har stressat som tusan nu efter jobbet för att hinna till matchen som börjar... för 4min sen. Och jag, med världens otur, missade såklart tunnelbanan med en minut. Nu blir jag jätte sen så wish me good luck.


Update: skulle läggas upp ca 20.20 len funkade inte.


Fredag på kontoret

När jag kom till jobbet så möttes jag av ballonger över heeeela kontoret och väldigt glada miner från mina kollegor. Alla är på toppen humör och Tove gav mig 2 snus dosor som hon fått på ett event igår. Det kallar jag riktigt bra kollegor :)


Fredag 24 Augusti

Hej på er,

Man kan ju inte annat än att må bra idag. Lönen har inne och kvällens planer är awsome. Haha. Antingen blir det fotbollsmatch eller aw med jobbet. Vi får se. Om det blir match så är det min första på riktigt riktigt länge och måste erkänna att det är lite nervöst :p


Med Mia


Dagens goda gärning

Haha det kom precis in ett gäng ungdomar på tunnelbanan som hade gula västar på sig och började sjunga en sång om insamling. Alla var jätte glad och dansa på stället och sjöng. Dom samlade in pengar för nån barn grej och jag hade några slantar över som jag la i deras skrammel burk. Brukar inte ge till tiggare men dom var så roliga :)


Livet blir bättre när man vet vart ska

Tjenixen,

Vad gör ni då? Jag är på väg från jobbet för att möta upp Mia. Så jäääkla skönt att sluta så här tidigt. Jobbar ju ofta sent och det är väl skönt med sovmorgon men att sluta tidigt är fan guld värt. Har önskat schema på jobbet för nästa månad pga att innebandyn drar igång snart så att jag hinner dit och för att jag vill ha lite fler tidiga dagar än vad jag har nu. Får hoppas bara att dom låter det gå igenom :p Jag och Mia ska iaf hem till mig och mysa med lite vin och sådär :) puss på er


Torsdag 23 Augusti

God jäkla morgon på er, haha

Jag är så förbannat himla trött idag, ville absolut inte gå upp 05:50. Bläää säger jag bara. Hade svårt att somna även igår kväll även fast jag var helt slutkörd efter jobbet och massa trött. Kom hem 21.30 igår och gick bara direkt till sängen och la mig, ingen middag och orkade inte ens tvätta bort sminket. Tror sömnlösheten har att göra med att jag är väldigt stressad just nu. Det är mycket med lägenheten och inflytten, det är väldigt mycket på jobbet, mycket problem med magen(har ont och mår illa hela tiden och får inte i mig ordentligt med mat) och det känns som att jag aldrig har något liv utanför jobbet. Hinner aldrig träffa vänner och ha kul eller slappna av förutom på helgerna och då är jag ju slut från veckan och vill gärna ta det lugnt och vila upp mig. Men idag så slutar jag för en gångsskull tidigt och då ska jag träffa min efterlängtade vän Mia. Var inte så jätte länge sen vi såg men det känns som en evighet. Gaaah måste sluta stressa så mycket som jag gör, take a chillpill liksom....


Im sexy and i know it


Onsdag 22 Augusti

Tjoho,

Fan, jag missade min tunnelbana precis så jag kommer bli några minuter sen till jobbet. Hatar att vara komma försent, dagen brukar alltid bli lite knas då. Har inte sovit någe bra inatt heller, hade jätte svårt att sova och blev väckt flera gånger :( buhu så jag är ganska trött idag.

Och juste det, så ni vet så har jag skit dålig täckning på jobbet. Har försökt uppdatera flera gånger men den vill bara inte. Och sen glömmer jag bort det :p haha



Tisdag 21 Augusti

God morgon mina vänner

Jag är lite trött idag för jag och Pettsson låg och pratade länge igår. Älskar att ligga i sängen och prata med honom. Han är världens bästa på att peppa och lyfta upp en när ens egna tankar inte räcker så långt. He's the greatest och jag längtar såå mycket tills vi får vårat egna hem. Hoppas verkligen vi får flytta in nu 1september och inte 1 oktober.


Morgon efter...


Way home

Hej mina vänner,

Usch, måndagar är inte min favorit dag och inte er heller eller hur? ;) haha. Kändes riktigt segt att komma tillbaka till jobbet efter att ha varit sjuk och dessutom fortfarande ha huvudvärk. jag förstår inte vad problemet är? Slängde i mig en Ipren och har druckit tonvis med vatten men det har inte hjälpt alls. Nu har jag haft huvudvärk i snart en vecka i sträck. Blir det inte bättre snart så får jag ju lov att gå till farbror doktor, som jag inte heller gillar att göra. Haha vilka problem man kan ha alltså. Att bita i det sura äpplet är liksom lite utav min grej och vid det här läget är det bara att gilla det ;) äh det blir nog bra snart...


Måndag 20 Augusti

God morgon på er :) vankas jobb idag, äntligen. Vi hörs sen


Huvudvärk

Jag ligger helt utslagen i soffan pga hemsk huvudvärk igen. Det gör så förbannat ont i huvudet och även i ögonen. Det blir ännu värre när det är ljust ute så det hjälper ju inte så mycket. Min underbara lilla kille tar dock så bra hand om mig nu då han har bäddat ner mig i soffan och har gått iväg för att köpa thai mat. Min fina kille :) Jag vet inte heller vad huvudvärken kommer ifrån då jag äter och dricker som vanligt. Speciellt när det är varmt ute så tänker jag på att dricka extra mycket. Värktabletter hjälper inte heller och jag har lite feber. Jag har aldrig haft migrän i hela mitt liv men det är ju mycket möjligt att det kan vara det. Har någon utav er haft det så här förut? Har ni nå tips som kan göra det bättre?


Ikea

Åh jag är alldeles upprymd efter att ha gått runt på Ikea i flera timmar. Vi hittade allt vi ville ha, tog bilder på det och skrev upp priset. Ska snart sätta mig och räkna ihop allt och om vi räknade rätt på Ikea så kommer vi ha råd med allt +lite till :) weeehu glad tjej


Söndag 19 Augusti

Hej hej hej,


Haft en bra helg? Det har jag :) igår kom Eve från laget hem till mig så lagade vi mat, åt kräftor och bara myste. Blev väldigt lugnt och hon hoppade in i bilen och åkte hem vid 22 ungefär. Efter det låg jag och lyssnade på lugn musik och spelade spel på fånen tills Petter kon hem.

Imorse när vi vaknade ställde sig Petter vid spisen och lagade frukost. Ägg mackor med korv, lök, tomat och bacon. Så jäääkla gott. Nu sitter vi på tunnelbanan på väg till Ikea. Vi flyttar ju snart så vi vill bara gå runt och kolla vad vi vill ha samt priser. Vi har lovat varandra att INTE köpa något än... Hehe. We'll se... Nädå men mysigt ska vi ha. Åååååh längtar tills vi åket dit igen för att köpa allt :D


Switch life


Lördag 18 Augusti

Tjenixen på er,

Allt bra eller? Här är det faktiskt bra nu. Äntligen. Hade feber igår kväll och trodde att jag skulle må dåligt idag också men icke :D Petters mamma och hennes sambo kom över en stund igår kväll, då dom var nere i Sthlm, och så bjöd vi på mat, mycket trevligt och kvällen avslutades med sagan om ringen. Åh vad jag älskar dom filmerna. Petter lovade att vi skulle köpa alla tre så skulle vi ha sagan om ringen maraton. Hehe. I och med att jag mår bra idag så har jag bjudit över några vänner från innebandyn. Var så länge man träffades så det ska bli mys. Har varit och köpt lite mat samt vin och sånt så vi ska bara vara här hela kvällen och mysa :)



Sweet


Fredag 17 Augusti

Hej hej,

Jag är hemma idag också, mår fortfarande inte bra, men lite bättre iaf. Det har redan börjat krypa i hela kroppen på mig. Jag är så uttråkad. Gaaah kommer bli gaaalen snart.


Torsdag 16 Augusti

Hej mina barn,

Jag blev hemma från jobbet idag. Mådde inte alls bra när jag vaknade. Jag gick upp för att känna efter om det gick men bara att böja sig framåt kändes som att huvudet skulle sprängas. Halsen är rosslig och ömmar men jag hoppas innerligt att jag är bättre tills imorgon. Jag har legat i sängen från att jag vaknade tills nu och orkar inte anstränga mig. Fick tvinga mig själv att gå och fixa något att äta. Fick bli mozarella och tomat med lite keso och jag fick inte ens i mig allt :p haha herregud. Ber till Gud nu att jag blir frisk veeery soon.


Idag har varit en helt galen dag på jobbet. Har ringt så sjuuuuuuuuuuuuuukt mycket. Har knappt haft tid för varken rast eller lunch och det var ingen höjdare att sitta och må dåligt men jag fick lov att shape up och bara finna mig i't. Ville inte heller gå hem mitt i allt och låta mina kollegor ta smällen. Nu ligger jag hemma i soffan och är helt död. Kollar på "Patrik möter" som preeeecis tog slut så nu tittar jag på reklam.... Nä ska sova snart så jag förhoppningsvis mår bättre imorgon. Som sagt, jag vägrar vara hemma.


Fin

David undrade om jag hade en tofs till hans hår. Han fick nöja sig med denna som han glatt skuttade runt med på kontoret och även hela vägen hem....


Onsdag 15 Augusti

Hej där,

Idag var det ingen pigg Mickis som vaknade. Hade ont i halsen och sprängande huvudvärk, precis som jag hade i rättvik. Jag åker till jobbet ändå och hoppas på att det blir bättre. Har ingen lust att vara sjuk och hemma nu. Att bara vara hemma och inte orka göra nånting är bland det värsta jag vet. Blää.


Åh flytande tvål


Dumma kräfta

Håå jag köpte kräftor på vägen hem och har precis slukat upp alla i ett nafs. Men det fanns en riktigt förbaskat dum kräfta bland dom... Skulle suga ut saften ur ena klon och det blev då baksug och den satt fast som klister. Gjorde jätte ont och det gick bara inte att dra loss den. Pettson var såklart snabbt framme med kameran..... Dumma


We sure do


Tisdag 14 Augusti

God morgon på er,

Hur är läget? Här är det bara bra, lite trött och frusen bara. Vaknade när klockan ringde och jag låg och huttrade i sängen för att det var så kallt. Klädde mig snabb som attan och sminkade mig lite fort så blev klar på 15min. Haha fan rekord :p hade massa tid över så ställde mig och diska. Haha klockan 07 på morgonen. Inte okej :p

Och jag tror min lille Björn längtar lika mycket som mig att få flytta. Om inte mer. Han har redan börjat kolla möbler :) haha


Dumma dumma dumma

Hej puckot själv här. Var så inne i mitt spel på fånen så jag råkade åka en station för långt. Nästa tåg går inte förens om 12 min. Gaaaaah blir tokig på mig själv. Är jätte hungrig, trött och har suttit som ett pucko idag så har jätte ont i ryggen. Hååååå ville ju bara hem och käka och gå och lägga mig. Börjar tidigt imorgon också så har verkligen inte tid med det här. Ni skulle nog skratta ihjäl er om ni visste vilket spel jag spelade också. Ett spel för barn......


Brottning, en sport för kvinnor som gillar andra kvinnor


Måndag 13 Augusti

Hej på er,

Åh ni anar inte hur glad jag är att vi fick lägenheten. Få åka till Ikea och olika möbel och inredningsaffärer, jag älskar ju sånt. Gaaah, längtar så mycket att få flytta in. Har vi tur kan vi få flytta in redan 1september och det blir perfekt eftersom vi har den här lägenheten som vi bor i nu tills sista augusti. Då slipper vi flytta till mappa och bo där i 1 månad.


Save the world with color

Jag har nästan alltid nagellack på mig, det gör mig glad och jag känner mig nästan lite naken utan. Helst ska det vara klara, neon färger som verkligen syns. Man ska inte vara rädd att ha lite färg på sig, det gör även den gråaste själen glad. haha vilken slogan :D jag har tagit ett pic på mina absoluta favoritisar. Vilken färg är er favorit? Jag älskar den gröna mintfärgen( andra från vänster) som just nu pryder mina glada naglar.


Lycka

Och juste...... Vi fick lägenheten :D annu mera weeeeeeeeeeeeeeeei


Söndag 12 Augusti

Heeeej,

Gud vilken mysig helg jag har haft. Var jätte mysigt och kul att få träffa lille loke och de stolta föräldrarna. Han var sån fin liten skapelse som har dom bästa föräldrarna han kan önska sig. Vi hade jätte mysigt hemma hos mappa med mycket god mat, lite spel och skratt. Vi satt och kollade på OS finalerna i friidrott och vilken jävla hjälte Bolt är. Haha helt otrolig. Och oj vad jag har myst med mina små kissekatter. Jag saknar dom verkligen.

Vi sov över inatt, kände inte för att åka hem. Låg och softade lite i soffan innan mamma och jag åkte och storhandlade. Kom hem för en stund sen och har packat upp allt och städat lite. hann även se andra halvlek av handbollen. Herregud vilken match. Tycker dock det var en rättvis vinst åt le france men tråkigt såklart för faaaan vad bra killarna var idag. Anyway. Petter är på väg hem efter fotbollsmatch och jag ska snart sluka i mig lite kräftor :D weeei


Oh crap


Lördag 11 Augusti

Hej på er,

Jag har precis vaknat, ligger kvar i sängen och vilar lite. Pettson mår inte så bra, baksmällan från helvetet typ, haha stackarn. Gäller att han piggnar till för snart måste vi göra oss i ordning för att åka till nacka. Vi ska nämligen få träffa Ewes lilla loke :) äntligen. Hon ploppade precis innan jag åkte upp till Rättvik så nu var det dax. Efter det åker vi hem till mappa för att fira mammas födelsedag. Och jag hoppas innerligt att hon gjort tårta.....!?!!!?


Just nu

Skulle läggas upp igår ca 23.30


Fredag 10 Augusti

God morgon på er.

Här är en fördjäkla trött tjej. Ville verkligen inte gå upp imorse när klockan ringde. Blir jobbigt att gå upp tidigt när man kunnat gå vid 10 de senaste dagarna :p haha och det kände som att jag precis somnat när jag vaknade. Hade jätte svårt att somna. Bläää. Ikväll efter jobbet ska jag möta min vän eve(inte preggo utan en annan). Ska bli så jäkla kul å se henne igen, var länge sen nu.


Le fruitcake

Tove och jag gjorde fruktsallad till alla oss som jobbade det sena passet idag. Blev skit gott och alla kastade i sig allt i ett nafs. Tror dom uppskattade det ;) haha. Jag har världens bästa kollegor och jobb :)


Le fruitcake

Tove och jag gjorde fruktsallad till alla oss som jobbade det sena passet idag. Blev skit gott och alla kastade i sig allt i ett nafs. Tror dom uppskattade det ;) haha. Jag har världens bästa kollegor och jobb :)


Skrämmande

Ibland blir man ju lite rädd när det stämmer in så bra. Nu vill jag ha min överraskning ;)


Torsdag 9 Augusti

Hello there

Fan vad jag varit produktiv nu de senaste dagarna. Har haft tid över så har ställt mig och diskat varje morgon. Det kallar jag en super kvinna ;) haha. Hade en dålig dag igår och vet ni vad min super pojkvän gjorde då? Jo han överraskade mig med kräftor när jag kom hem och så tittade vi på film. Han vet hur man gör mig glad och lycklig :)


En fullt normal konversation


Onsdag 8 Augusti

Hej på er, Hur mår ni? Jag mår bra. Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min lilla mamma år. Hipp hipp hurra hurra HURRA!!! På lördag ska vi hem till mappa och fira mamma. Vi har köpt en jätte gullig present till henne, hoppas hon blir glad. Tänker ju självklart inte säga vad det är ;)


Even tho its seems hard, just hang in there


Holy wather


Tisdag 7 Augusti

Hello


Måndag 6 Augusti

God morgon på er, Sovit bra? Det har verkligen jag gjort, är utvilad och inte ett dugg trött eller seg. Sköööönt. Jag ringde precis till bostadsförmedlingen för att kolla hur det går med lägenheten men dom hade inte börjat kolla på ärendet än. Hm. Men hon skulle göra det i veckan och höra av sig. Vi håller tummarna så länge då...


Doktorn

Juste, glömde säga vad doktorn sa när han ringde. Mina blodvärden och spottkörteln såg bra ut men däremot hade jag lite högre snabbsänke, vilket menas att det är en infektion i kroppen som spökar. Fick en akuttid till att göra en magnetkamera röntgen och där kan man då se om infektionen sitter i tunntarmen. Jag hoppas verkligen att jag får ett svar nu på vad det är som är fel, för jag har gått med den här grunkan i mer än 1 år nu. Men det blir nog bra :)


Söndag 5 Augusti

Borta bra men hemma bäst eller hur? :) jag har haft en hejdundrandes bra och mysig lång helg. Ingen stress ingen press utan har bara kunnat njuta utav tillvaron. Tycker det är synd att man jobbar så mycket som man faktiskt gör but "heeey, that's life" ;) haha vi köpte med oss thai mat och kräftor på vägen hem och lyxade till vår sista semesterdag(som om vi inte gjort det tillräckligt tidigare ;) Just nu ligger jag och tittar på "The ugly truth" på 3an men ska snart hoppa ner i sängen för imorgon blir det jobbet igen. Fast det är inte så pjåkigt det heller :)


Strawberry daiquiri's and mojito's

Ni kan tro att vi har det bra här va? Haha. Har agerat bartender och jag måste säga det själv att dom blev för jäkla goda :) semestern när den är som bäst


Mojito och sol

Nu är jag och Petter på väg ner till affären för att köpa grejer till att göra drinkar till ikväll :D weey hoppas det blir gott bara


Somliga går i trasiga(förstora) skot


Lördag 4 Augusti

Hej på er, Idag tog vi lite sovmorgon så har precis ätit frukost och så. Om ett tag ska vi packa väskan för att åka till Petters pappa och bo där sista dagen. Vädret är lite så där så vi får se vad vi hittar på.


At the moment


Fiske

Nu har vi precis varit och fiskat igen och vi fick massa fisk :D weei. Vi var låååångt in i skogen, på björnarnas territorium. Tydligen så kan björnar smyga så jag höll ett extra öga på dom. Om dom nu skulle komma så att säga....!? Men det kom ingen. Pff, fega nallar. Nu ska vi iaf tvätta oss lite och sedan spela spel. Vi är ganska duktiga på att spela långt in på små timmarna så kan inte tänka mig att det blir några undantag denna gång.


Sneell heeest


Fredag 3 Augusti

God morgon, Här är vi precis nyvakna och ska alldeles strax börja gå upp. Min läkare ska nämligen ringa snart så jag måste ha täckning, vilket då menas att vi måste sätta oss i bilen och köra lite granna :p haha. Senare idag så ska Petter och jag leka på olika håll. Han ska med grabbarna och spela golf och jag ska ut och rida ponny med Petters mamma. Lite nervös är jag eftersom första och senaste gången jag red på en häst var för några månader sen, och nu ska vi rida ute i skogen. Hjäälp!!! Jäkla internet, skulle ladda upp den här ca 10.30 imorse


God have murcy


Huvudvärk

Hej på er, Jag har huvudvärken från helvetet. Började redan igår kväll efter att vi kommit hit men då sov jag en stund på soffan och så gick det över. Efter att jag och Petter hade varit iväg idag så kändes det som att huvudet skulle sprängas. Jag somnade en stund i sängen och har legat där sen dess som en död sill. Har aldrig haft så här ont. Dom andra är iväg på bygrillning och jag ville verkligen följa med men jag kunde verkligen inte. Nu är jag iaf halvt på benen igen och huvudet har lugnat ner sig lite granna. Tur att jag har världens bästa sällskap när det andra är borta


Falun

Jag och Petter tog bilen till Falun imorse för att köpa snus och shoppa lite. Dom har nämligen billigt snus här och väldigt billiga och bra hår/ kropp produkter. Blev även ett linne/ klänning till mig och en tshirt till Petter :) nu sitter vi i bilen på väg hem igen, tar ca 45min att åka men det är bara mysigt. Och Petter, den dumskallen, hade glömt att packa ner långbyxor, så han har endast shorts med sig. Han fick låna ett par av mig, ibland kan det vara bra med en flickvän som har baggy jeans i herrnodeler ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3495769/images/2012/pic_501a7092ddf2b31cf4000080.jpg" class="image">


Styggforsen

Nu har vi precis varit och fiskar en sväng i styggforsen som ligger en bit utanför Rättvik. Verkligen jätte mysigt där och en fin promenad väg. Dit måste ni åka om ni är här uppe :) Update: denna skrev jag igår kväll ca 22.00. Blir lite svårt att uppdatera när man inte har någon täckning


Onsdag 1 Augusti

Nu har vi precis klivit på tåget mot Rättvik. Ska bli så himla härligt och skönt att åka upp. Vi ska mysa med alla djuren, bada(om vädret tillåter), fiska, ut och rida och bara umgås :) hoppas ni får det lika bra som jag


RSS 2.0