Torsdag 31 Maj

Heeeej :D

Min hals är helt kaos, totalt. Gör så jäkla ont och jag hostar i protest bara för att den svider så mycket. Innan jobbet idag så svängde jag in på pressbyrån och köpte mig ett eget litet apotek. Så satt jag på jobbet och spruta nässpray och knapra halstabletter hela dagen. Inte fan hjälpte det det heller. Rösten börjar säga ifrån mer och mer också, precis som jag sa :P haha jag känner min kropp.

Vi har iaf haft skit kul idag på utbildningen och vi är ett riktigt grymt gäng. Och man börjar lära sig mer och mer. Och det är ju positivt :D haha.


Onsdag 30 Maj

Hej på er,

Hemskt mycket förlåt för dålig uppis men jag har varken haft lust eller inspiration nu de senaste dagarna. Dells för att det inte blir lika roligt när jag inte kan lägga ut några bilder till er och för att jag endast kan blogga på kvällarna och att det alltid är samma visa "är på väg hem från jobbet nu, är skit trött, somnade på bussen bla bla bla". Haha. Men ni hänger kvar så det är grymt :)

Jag började bli krasslig igår med huvudvärk och frossa men idag har kroppen verkligen sagt ifrån. Var jätte jobbigt på utbildningen eftersom man måste koncentrera sig och hänga med hela tin. Lite jobbigt med feber. Men jag kämpar på. Just nu är det halsen som strejkar och med min sedvanliga tur så kommer jag väl vara hes imorgon.

Anyway, ligger i sängen med Pettsson och kollar på ännu en till grym skräckis. Cassadaga. Handlar om en döv tjej som går till ett medium för att snacka med sin döda syster men får kontakt med en mördar tjej som vill att hon hjälper henne att hitta mördaren. Jag är en sån som älskar skräckfilmer men jag håller alltid handen för ögonen när jag märker att det börjar bli läskigt, så frågar jag Petter vad som hände.

Nu ska vi fortsätta titta och sen sova :) God natt på er


Måndag 28 Maj

Hej alla godingar,

Första dagen på nya jobbet avklarad. Dock var dagen väldigt onödig känns det som för att tanken var att vi skulle fixa paserkort men dom som gjorde dom var sjuka. Sen skulle vi få log in + lösen till datorerna men alla förutom 9(bland annat jag) hade fått det och sen så funkade det inte. Haha scoooore. Så vi fick gå hem vid kl.15. Soft. Men det verkar iaf som att mina blivande arbetskollegor är sköna så det känns grääjt.

Dock är min mobil fortfarande stulen och jag vet inte än om det går på försäkringen. Har iaf gjort en polisanmälan så det är väl bara att vänta på svar. Om jag skulle köpa loss mig från det abonnemanget jag har nu så skulle det kosta mig över 5000 kr. Aldrig i hela mitt liv. Har iaf beställt ett nytt simkort så får jag ta petters gamla iphone så länge. Nu är det typ som en fantom skada. Jag kollar hela tiden efter mobilen och blir galen när jag inte hittar den. Så kommer jag på mig själv och skäms en gnutta :P haha

Tyvärr blir ju bloggen lite lidande nu eftersom jag inte kan uppdatera utan mobilen och inte heller ta några kort, men ni får stå ut några dagar till :)


Söndag 27 Maj

Hejhejhejhej,

Vi hade skit kul igår, en riktigt lyckad fest. Vi hade femkamp, prisutdelning, fick reda på att vi gått upp en serie och sen vann ju Loreen överlägset :D weeey. Haha. Vi var iaf några stycken som gick ut sen och där dansa vi hela natten och hade verkligen skit kul. Tills en kille flög in i mig och jag flög baklänges och slog i bakhuvudet i golvet. Tror jag fick en liten hjärnskakning. Sen blev min mobil snodd också. Så jag hade ett väldigt tråkigt avslut på en otroligt rolig kväll :(

Och jag som hade tagit en massa fina bilder som jag ville visa för er :(

Lördag 26 Maj

Halloj,

Har varit lite upptagen idag så därför har jag inte kunnat blogga. Söörry. Jag och Petter stack en snabbis till forum för att köpa nya dojjor. Springskor till honom och fotbollspjucks till mig :) Mina tidigar var alldeles för stora vilket gjorde att jag fick ont i fossingarna. Nu, äntligen har jag ett par som sitter som smäck ;)

Ikväll är det ju lagfest med innebandy och jag har precis gjort mig iordning. Är taggad till tusen och jag vet att vi kommer få en grym kväll :)


The Tunnel

Jag och Petter var iväg en stund till Ica Maxi för att köpa kräftor åt mig. Döm min besvikelse när vi såg att dom var helt slut :( håå, blev så ledsen. Vi myste iaf ner oss i sängen och satte på en film. The Tunnel hette den. Kan nog vara en utav de mest psykoliskt läskiga film jag någonsin sett. Youtuba trailer så får ni se. Och nu ska man försöka sova? Jajomen visst sörru...



Den här sköna och pussiga vovve har vi ändå tills imorgon. Förföljer mig vart än går, t.o.m på toan

Cause you are who you are

Halloppa

Är på väg hem från sista jobbdagen på Coca Cola. Känns lite sorgligt men det är ok, nu väntar nya utmaningar :) Fick prata med min favorit kund som endast vill prata med mig när han ringer så det var skönt också. Vi har ju haft ständig kontakt under flera månader nu och han känns nästan lite som min buddie också. Haha. Han är alltid lika rolig att prata med och han överröser mig alltid med så fina ord. Jag kan hans tele nr, kund nr utantill nu och han presenterat sig inte vid namn längre utan säger alltid "men hallå där lilla fröken" när jag svarar. Haha kommer sakna vissa kunder som tusan för att dom är så härliga. Jag har ju minst 50-60kunder varje dag och flera hundra på en vecka men ändå så minns man det flesta, och dom minns en också.

Nä, det här vill säkert inte ni läsa om. Haha skulle kunna babbla hur länge som helst. Har iaf blivit ändrade planer ikväll då Fredrik tydligen hade skadat foten på jobbet. Så jag åker hem och myser med min stora björn istället :) Vankas ändå fest imorgon då vi ska ha avslutningsfest med innebandyn. Prisutdelningar, lekar och säkert en jäkla massa alkohol och krogen senare på kvällen. Gona be aaawsome :D


Fredag 25 Maj

God morgon


Inte nog med att det är fredag idag, det är även löning :D tjohoo vad skoj. Hade iaf jätte svårt att somna igår, jag som alltid somnar som ett litet barn. Jätte fort. Tror det var för att jag tog min astma medicin så sent och att kroppen fortfarande kände av det. Så kan det gå. Haha.

Just nu är jag iaf på väg mitt nya jobb för att skriva på lite papper. Börjar ju på måndag. Efter det ska jag såklart till jobbet och efter jobbet blir det att mysa tillsammans med Petters bästa vän Fredrik och hans tjej Rebecka. Grabbarna blir ALLTID för fulla och jag och Rebecka sitter alltid och stönar och stånkar åt dom. Skäller lite gör vi också ;) haha.

 


Fotboll

Halloj,

Glömde säga att jag skulle på fotbollsträning ikväll. Kom iaf hem för ett litet tag sen och är helt slut. Har precis duschat och ska alldeles strax knoppa. Först, resultaten i Eurovision :) God natt på er



Min söta lilla kille :) Chillkatten no.1


ABB

Hej där,

Har varit en hyfsat lugn dag så har haft lite tid att läsa mer om Breivik. Har t.ex. läst de första dagar då han själv vittnade och berättade de helt ur sin egen synvikel. Tiden innan dådet och under själva bombningen och skottlossningen. Och jag måste säga att jag är helt faschinerad över hur han för sig och talar. Han är välartikulerad, lugn och verkar förbannat medveten om precis vad han ska säga, han döljer inget. Och jag tror faktiskt inte att han är psykiskt sjuk. Visst, det han har gjort är sjukt, men även en frisk människa kan bli hjärntvättad av sina egna åsikter. Det han tror på, vad som är rätt och fel i samhället, har han printat så långt in i sitt huvud att det liksom inte finns något annat. Han säger att han fått mycket inspiration av Al Quida och deras sätt att "jobba", och att han är som dom. "En marksoldat som skyddar sitt land". En psykiskt sjuk människa skulle t.ex. inte behöva meditera och träna sig själva till att inte känna någon empati eller känslor vilket Breivik tränat på i flera år. Den empati och känslolösheten skulle vara något dom fick ifrån sjukdomen. Han säger också "Jag kan inte säga att jag kan förstå det lidande som jag orsakat dem anhöriga och det kommer jag nog inte förstå. Om jag skulle tänka på det lidandet så hade jag inte klarat att sitta här idag, jag hade inte klarat att leva. Jag vet vad jag har gjort, men jag kommer inte sitta här och försöka känna". Han säger även att det är det värsta han någonsin har gjort och varit med om. Att han varit fruktansvärt nervös och precis innan han börjar skjuta på Utöya så tänker han "gör det inte, gör det inte". Men han står för vad han har gjort och att han skulle göra om det igen. Ja, jag förstår att det flesta tycker att han är sjukt i huvudet.

Det jag försöker säga med det här är inte att jag försvarar honom, tvärtom. Får han domen att vara psykiskt sjuk blir det som en ursäkt för det han gjort och får istället behandling för det. Alltså, han får vara kvar i det "fria". Det finns ingen ursäkt eller ens en bra förklaring. Sätt aset bakom lås och dom, helt isolerad, och låt honom ruttna bort. Låt honom få känna hur det är att vara Norges, och kanske hela världens, mest hatade man. Jag hoppas att han var vid sina fulla sinne bruk så att han får ett liv i evig ensamhet och lidande.


Här har ni en länk till en kort dokumentär, kolla på den, jävligt intressant:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/brottstraff/terrordadetinorge/article13391884.ab

Trasselsudd

Så kan det gå och man inte borstar håret. Fy skäms Mikaela...


Torsdag 24 Maj

God morgon.

Usch och burr vad kallt det var att kliva upp ur sängen imorse. Vi sov med fönstret öppet och det måste varit ruskigt kallt i natt. Ville bara sätta på mig varma kläder men det är ju dumt nu när vi äntligen fått lite värme på dagarna :p


Theres no such thing as good bye, we'll see you soon

Hej

Nu har min kollegor på Coca Cola fått nys om att jag ska sluta. Jag hatar att säga farväl. Även om jag inte känt dom så länge så har dom tagit in mig i gruppen och tagit så väl hand om mig så lite känslosamt blev det att stå och prata med dom nu. Clas sa skämtsamt "vem ska nu göra strutsen?" och då vet jag iaf att jag gjort ett intryck :) det känns bra. Haha. Men alla stötta och tyckte att jag gjort rätt beslut.

Nu ska jag iaf bara hem för jag är så jäkla trött. Satt sista timmen och gäspade likt ett lejon när kunderna snackade. Haha snyggt. Riktigt proffsigt.


Lyckorus


Onsdag 23 Maj

Yo pepz,

Fan vad underbart väder det är då :D Har på min shorts idag men solen har inte riktigt börja göra en varm och gosig än. Way to earley for that :p


Dare to take a step forward, to new adwentures, a new beginnig and dont look back. It's scarry but you'll never know what to expect if you never try. To end a chapter you must start a new one

Hej hej, hallå

Som ni vet så skrev jag för några veckor sen ett inlägg om att jag var ganska förtvivlad och besviken över en grej som hade hänt på jobbet. Vi behöver inte gå in på vad. Jag snackade iaf med min chef om vi kunde lösa det på något vis men det gick tydligen inte. Jag bestämde mig ändå till slut för att stanna kvar och kämpa på för att bli fast anstäld. Några dagar efter det mötet så ringde en person från ett företag som hade blivit tipsade om mig och erbjöd mig ett annat jobb som jag inte kunde tacka nej till. Men jag trivdes ju så bra på Coca Cola så jag kunde inte bestämma mig. Var mycket känslor och rädsla för att göra något misstag. Men idag bestämde jag mig. Jag har sagt upp mig och börjar på nya jobbet på måndag. Det är lite blandade känslor men jag hoppas och tror att jag gjort rätt beslut. Det känns bra.

Nu är jag iaf på väg till gymmet för att kötta lite ;) got à good feeling att jag kommer vara helt slut efter :)



Tisdag 22 Maj

God morgon,

Jag vaknade upp med ett jätte leende på läpparna även fast jag snooza alldeles för länge imorse (och egentligen inte skulle hinna till bussen, det är ett mirakel). Och vet ni varför? Jo för det är så mycket som går rätt i mitt liv just nu. Dels lägenheten men även en annan grej som jag inte kan innan något är klart :) berättar självklart då. Puss på er


Happy happy happy

Så här glad är jag just nu, gissa varför... :D


Lägenhet

Har precis lagat en jätte god middag, alldeles i min ensamhet. Ingen hemma och då är det ju perfekt att dra musiken på högsta och stå och vråla medans man lagar ;) haha. Ska alldeles strax börja röra mig mot bussen för ikväll ska jag och Pettsson kolla på lägenhet. Är en utav mina systrars kompis som ska hyra ut den i två månader.



En mysig liten sommar bild :)


Jag bryter vågors svall


Måndag 21 Maj

Godt morgentag,

Hur mår ni mina kära? Jag mår bra :D önskar bara att helgen kunde ha en till dag för den här helgen har gått waaay to fort. Varför kan inte måndagar bli nya söndagen? Det vore ju himlans bra eller hur?! Haha



You dont se me and you dont even care

Dagen har varit helmysig. Solen sken som på högsommaren och solglajorna var på hela dagen. Love it. Var ju och träffade Mallan igen och det var så kul. Vi har inte setts på ett bra tag nu och man har ju saknat lillpullan. Vi tog iaf en öl på Olearys och sen var vi kollade hennes nya lägenhet. Där var det för varmt för att vistas så vi packade lite saft, en filt och satte oss i gräset och snacka. På vägen hem träffade vi min granne som precis har fått 5 små valpar. Så vi kilade dit lite snabbt och kollade på gullegrynen. 3veckor gamla och jätte små och jätte söt. Håå...

Och Petter stackarn har bränt sin lilla nacke, haha. Så blir det när man vistas i solen :) Blir att smörja in lillgrabben men solskyddsfaktor 50 nästa gång...






Söndag 20 Maj

God dagens

Dagen började med ett litet tjafs mellan mig och Petter. När vi löst det bestämde vi oss för att åka till Siggesta gård eftersom Petter aldrig varit där och jag växte typ upp på det stallet för min syster red då. Det är sjukt mysigt där ute och på söndagar har dom baklucke loppis så där fyndade vi lite spel. Sen kan man spela minigolf och fotbollsgolf. Skit kul. Sen la vi oss en stund på gräset och njöt av solen.

Nu sitter vi iaf i bilen på väg till Solna. Petter ska kolla fotboll och jag ska hem till Malin eftersom jag aldrig träffade henne i fredags.

 


The Dictator

Hallojski

Nu är vi på väg till bion. Både jag och Petter är jätte trötta, Petter för att han är så jäkla bakis och jag för att jag var hos frissan i 3,5timmar och fortfarande är svin hungrig. Haha. Vi ska iaf se The Dictator som vi båda hört ska vara så jäkla rolig. Vi hoppas på det. Innan ska vi iaf ta någon öl och kolla på Champions League finalen.

Bild på håret får ni senare eller imorgon. Har inte haft tid att fota


Making my hair look beatiful

Sitter hos frisören fortfarande. Har varit här sen 14.30 och jag är inte klar än. Lär nog ta en timme till men vill man vara fin så får man lida pin ;) right?!


Skrev detta ca 16.30 så ni vet. Vet inte varför det inte kom upp men nu är jag iaf klar och jag blev skit nöjd. Ska fortsätta slinga det för att få det till den färgen jag vill


Lördag 19 Maj

Nu är vi på väg till Nacka Forum för lite shopping och frisörbesök :) senare ikväll blir det bio. Underbar dag


We´re soldiers, and soldiers bleed

Har haft så jäkla mysigt med min fina Andrea. Hon kom hit och så käkade vi middag och eftersom min syster också blivit magsjuk så kändes det inte så jätte bra att Andrea som är gravid ska vista i våran bakeriehärva vi har här hemma. Så vi packade lite popcorn, saft, vindruvor och lite filtar, satte på oss varma kläder och åkte till Myrsjön vid vattnet. Riktigt mysigt att bara sitta där och snacka och mata ankorna med våra popcorn. Älskar såna studer. Satt där ett bra jäkla tag tills vi började frysa och våra arslen nästa bekom ett med berget. Istället drog vi en vända med bilen och åkte runt och kollade på hus. Love it. Skit mys.

Nu tycker jag dock det inte är lika mysigt längre. Hade så sjukt ont i magen på slutet och kände "fan, ta dig gud om jag börjar kräkas igen". Jag antar att jag inte står på så god fot med den snubben för visst fan gjorde jag det. ÅÅÅH orkar verkligen med den här skiten igen.




One Piece

Halloj,

Fan vad svinigt dyrt det är att slinga håret hos frissan. Gick till flera som ligger längst Götgatan/götgatsbacken och fick allt från 1000-2000kr som prisförslag. Jisses. Tur att ingen utav dom hade tid så sent ändå. Ska ändå till forum imorgon med Pettsson och shoppa lite så kan ta det då. Lär väl iof inte vara billigare men där får jag iaf en tid på en gång förhoppninsgsvis. Min mage och illmående blev värre så jag fick snällt åka hem och vila. Sen har små spöken som dyker upp varje månad hälsat på igen så värk i både mage och rygg får man ta. Tur som tusan att min one piece som jag fick av petter kom idag :D och i rätt storlek. Blev så lycklig när jag såg den ligga så fint på sängen. Perfekt ju.

Min andra vän Andrea ringde nyss och fråga om hon fick komma över och det var ju självklart. Ska nog bara mysa tillsammans i sängen till någon bra film eller så. Precis lagom liksom :)


Se mig bara där jag står, och önska inget mer. Ta min längtan här och nu, men önska inget mer

Tjänna, tjänna, tjäänna

Sitter på pendeln nu efter jobbet. Har varit en ganska lugn dag och det har varit ganska skönt iom magen har gjort ganska ont och jag mått illa. Plus att jag kunnat uppdatera mig i Breivik rättegången. Haha. Men självklart när det bara finns tid såklart ;) Man blir helt tagen av alla vittnens berättelser.

Mår fortfarande lite sisådär men ska iaf pallra mig iväg till frissan som får styra upp mitt hår från katastrof till perfecto ;) om det inte blir försent ska jag senare dra mig vidare till min älskade vän Malin. Som man aldrig hinner se för hon bara jobbar, jobbar och jobbar :) haha hörs sen


Fredag 18 Maj

Morrn morrn,

Shieeet vad trött jag är. Orkade inte ens ordna fram några bra kläder. Vad snabbt det går att tappa allt vad morgonrutiner heter. Fick slänga i mig en tallrik fil och ett glas fruktsoppa och nu gör magen jätte ont. Dumma mig, jag får vara försiktig med magen några dagar nu. Idag ska iaf både jag och Petter jobba igen och det känns så jäkla skönt. De senaste dagarna har varit så himlans tråkiga så det ska bli kul och omge sig av bra och goa kollegor igen :)

Nu ska jag hoppa bums på Petters axel, det är iaf en rutin som fortfarande sitter i ;)


Colur your life

Haha, hm, note to myself och alla er andra, färga aldrig håret när du fortfarande har lite rött kvar. Nu syns det kanske inte så bra på kortet men det är lite mer orange/ kyckling gult. Not good. Jag ska försöka ta mig till frissan i helgen och se om dom kan hjälpa mig med trasslet och om dom kan ljusa upp det ännu mer. Saknar ju mitt gamla långa blonda hår, buuhu. Ångrar mig alltid efter att jag klippt eller färgat håret mörkt. Går alltid tillbaka till ljust igen :P



De två första från idag. De andra är tidigare hårfärger och frisyrer. Vilken passar jag bäst i tycker ni?

Torsdag 17 Maj

Hej på er,

Torsdag, visst är det torsdag idag? Har helt tappat allt runt om kring mig. Har bara varvat mellan sängen och badrummet. Fy fasen säger jag bara. Har mått så förbaskat dåligt asså. Igår var ingen rolig dag. I tisdags kände jag mig bättre och sa till chefen att jag skulle jobba dagen efter. Jag vaknade på morgonen och kände mig helt ok liksom. Började fixa iordning mig men kände att armarna knappt orkade borsta håret. Sakta men säkert kände jag en obehagligt känsla i kroppen och illmående kom ganska raskt därefter. Då var det bara att springa. Sen låg jag i sängen hela hela dagen. Kunde inte äta, inte dricka och inte röra mig. Höll på att svimma två gånger efter att jag spytt för att jag var så svag. Inte så konstigt med tanka på att jag knappt fått i mig mat sen i söndags. Jag har haft världens tur med att Petter också varit hemma och kunnat ta hand om, annars hade jag aldrig klarat mig. Han är så fin min pojke :)

Nu mår jag iaf bättre men jag är fortfarande svag och illamående. Jag får i mig lite mat men i små doser. Petter skulle bjuda mig på kvartsfinalen idag i globen men hur mycket jag än ville följa med så måste jag prioritera att må bättre tills imorgon och gå till jobbet.


100%


Welcome to hell

Gick precis hem från jobbet. Mår inte alls någe bra. Känns som att magen är vänd ut och in och huvudet dunkar och är varm, så febern är väl på g. kunde knappt prata med kunderna för att det kändes som att jag skulle spy. Ska iaf ner till doktorn sen för att få sjukintyg. Känns väl sisådär att behöva röra på sig när man inte mår någe bra, vill egentligen bara hem och krypa ner under täcket, men jag måste för chefen sa att dom måste ha intyg.

Petter, stackarn, mår inte bättre han heller. Spyr och har sig den lilla kraken. Vi får väl spy ikapp sen. Förhoppningsvis är det matförgifting och inte magsjuka. Hatar att vara sjuk :(


Måndag 14 Maj

God morgon

Hur har er helg varit? Min har varit helt kanon. Har myst massor med alla djuren, ätit god mat och bara umgåtts. Ska lägga upp lite bilder från helgen men dom får ni lite senare. Jag har inte haft någon lust alls att blogga i helgen. Men jag får ta igen det i veckan ;)

Petter ligger fortfarande kvar hemma för han har blivit magsjuk. Har kräkts hela kvällen igår och i natt stackarn. Min mage mår inte heller så jätte bra men jag är iaf på väg till jobbet. Får hoppas att jag klarar mig undan.


Just nu

Hockey, öl och ett glatt humör :)


Lördag 12 Maj

God morgon,

Vad gör ni? Jag har precis ätit frukost och vaknade för ca 1h. Fick lite små ångest över att vakna så sent. Petters mamma har en liten gård med massa djur. Hästar, höns, får, katter och hund :) Hästar har jag alltid varit lite små rädd men ju mer jag har varit här uppe desto mer har jag blivit tuffare. Nu vågar jag faktiskt gå in i hagen och klappa på dom. Har t.o.m vågat rida på en utav dom. Sen har dom precis fått två små kycklingar. Tihi. jag stormtrivs som ni kan förstå, älskar ju djur.


Men vi får se vad vi hittar på idag. Lite senare ikväll ska vi iaf åka till Petters pappa och bo där tills imorgon innan vi åker hem.


Såhär trött var jag imorse.


Rättvik

Nu är vi framme. Vi överlevde alla puckon. Dock hade tjejen brevid mig jätte högt ljud och konstig musik i sina örlurar. Morr :)

Vet inte hur pass mycket jag kommer kunna uppdatera här uppe då täckningen suger. Yes, vi är i skogen. Puss på er så hörs vi när vi hörs :)


Riksmongon

Hej igen

Nu sitter jag och Petter på tåget till Rättvik. Tydligen sitter vi i en vagn med riktiga jävla dumskallar. När vi hittar våra platser ser vi att vi inte hade platserna brevid varandra så vi frågade båda tjejerna som satt på stolarna om någon utav dom tänka sig att byta med oss. Den ena svarar att hon gärna vill sitta där för hennes kompis satt på den andra sidan rakt över. Men den andra tjejen öppna käften och säger att hon verkligen inte tänker flytta på sig. Och då säger Petter att det bara är platsen precis bakom henne(som dessutom var fönsterplats, hennes hade inget) och att vi gärna vill sitta tillsammans. Men då svarar hon skit otrevligt att "nä jag sitter på min plats här". Aja vi sätter oss iaf ner och åker vidare. När vi kommer till Uppsala så kommer det på en gammal sur gubbe som säger att Petter sitter på hans plats och det hade han rätt i, vi hade råkat kolla fel. Då Petter har packat upp datan och spelar spel och har satt sig till rätta så frågar han såklart om gubben kan tänka sig ta hans plats. Men nä, gubben snäser att han bannemig sitta på sin plats och Petter får snällt packa ihop sina grejer och sätta sig på sin plats. inte ens ett tack fick han.

Båda två sitter nu här och håller på att koka över. Vad fan är folks problem? Att underlätta lite för sina "kära" medmänniskor ska vara så jävla svårt. Jag ser det som en självklarhet att om jag sitter ensam och några vill sitta breve varandra så spelar det väl för fan ingen roll om jag sitter på min rätta plats eller inte?! Oavsett så sitter jag ju ensam. Klart att om man ska åka med någon att man vill sitta bredvid den personen även fast man har haft lite otur med biljetter. Plats som plats, alla får sitta ner iaf.

Anyway, sorry men jag blir så jäkla trött på svenskar som är så jävla trångsynta och omedgörliga. Mitt motto har och kommer alltid att vara "behandla andra så som du själv vill bli behandlad", men det är jävligt svårt att leva efter det när vi lever i en värld av idioter.


Fredag 11 Maj

God morgon

Världens största klantarsle här. Japp, jag försov mig imorse... IGEN. Jag fattar inte hur jag lyckas. Jag dubbelkollade ju klockan igår att jag verkligen hade ställt den. Måste stängt av alarmet i sömnnen och även Petters. Ja jag då säger det, herre jösses. Jag fick iaf skjuts av världens bästa mammsie till farsta strand där min pendel åker förbi. Nu kommer jag inte så fasansfullt försent som jag hade gjort om jag åkte kommunalt. Men att ha en skit tung väska och springa upp för en brant och lång backe när pendeln kommer är inget jag rekommenderar. Men jag hann iaf ;)


Update:

Det här skrev jag ca 08.15 imorse men jag glömde posta det :D haha sorry


In med bollen i mål

FAAAAAN vad roligt det var att spela igen. Grymt jävla kul fast vi bara var 7pers och regnet öste ner. Men jag är helpepp på att börja lira igen. Sen är det ett jäkla stort plus att det flesta i laget har jag spelat med tidigare. Vissa var iof för flera år sen men ändå :) Dock märkte jag att jag tappat ganska mycket men vafan, come on, jag menar jag har inte snört dojorna på snart 2år ju ;) Men det kommer väl.

Nu är jag dock helt slut i både kropp och själ. Och jag kommer nog ha en duktig träningsvärk imorgon. Ni vet den där typen där man inte ens kan gå upp för en trappa eller sätta sig på en stol... I love it. Hade iof en fruktansvärd träningsvärk i magen en gång samtidigt som jag blev rå sjuk med världens ret och slemhosta. Det var dock inte lika kul. Gick knappt att hosta för det gjorde så jäkla ont. Menmen.

Nu ska jag packa väskan för imorgon åker jag och Petter upp till Rättvik direkt efter jobbet och hälsar på hans familj. Ska bli koseligt :) God natt på er gullisar ♥



Lite bilder från när jag jobbade som barnflicka. Saknar tokungarna ju

If you think you are to small to make an impact, try going to bed with an mosquito

Tudels,

Fick ett väldigt bra besked idag på jobbet. Dock har jag nu väldig besluts ångest över hur jag ska göra. Har en stor klump i magen typ för att jag är rädd att göra fler misstag när det gäller detta. Vilken väg jag än väljer så ger det konsekvenser på ett eller annat sätt, både positivt och negativt. Och jag vet inte vilket utav det som är bäst.

Anyway, de senaste dagarna har jag fastnat för Breivik rättegången. På aftonbladet har dom några reportrar som rapporterar direkt från rättegången i en livechatt som är sjukt intressant. Dom skriver om allt som händer under rättegången, hur Breivik beteer sig, viktnenas berättelse, offrerna som dog, vilka dom var och vilka drömmar dom hade. Har suttit nu sen jag slutade jobbet och bara läst och läst. Vill ni också följa så kan ni gå in här http://www.aftonbladet.se/nyheter/terrordadetinorge/. Scrolla ner lite för livechatterna från första dagen tills nu.

Nu måste jag rusa och byta om för snart är det fotbollsträning :D weei. Pettson, min lilla följeslagare, skjutsar och ska även kolla. Är fan lite nervös. Haha.



En gammal bild på mitt förra lag under upptaggning innan match

Torsdag 10 Maj

Åh herre jääävlar vad trött jag är. Något enormt oskönt att jag snooza lite för länge och när jag väl bestämt mig för att gå upp så stänger jag av alarmet.... Och somnar om. Smaaart tjej. Skulle hunnit äta frukost idag men då finns det ju så klart ingenting annat än bara fil.

Nä nu ska jag fan ta och somna på Petters axel. God natt... Eller god morgon?!


image description


Möte

Nu är jag på väg till mötet jag har om ca 60min vid tekniska högskolan. Tog ingen rast på eftermiddagen så jag kunde gå lite tidigare. Dock fanns det ju iof ingen tid till att ta rast för mer än halva gänget var iväg på möte hela eftermiddagen så vi var 5st kvar som fick kämpa på.

Ikväll ska jag agera husfru och försöka slänga ihop några matlådor tills imorgon och fredag. De tre senaste dagarna har jag totalt glömt bort att ta med mig mat så har käkat ute och det har jag absolut inte råd med. Och det enda matstället vi har i närheten vid jobbet är en pizzeria så det är ingen höjdare direkt. Anywhy ska kolla hockey med Pettsson också :) hörs sen gullisar


Onsdag 9 Maj

God morgon folks

Jag är så sjukt trött och idag har jag ingen axel att sova mot för Petter skulle till läkaren idag. Skönt att det för en gångsskull inte är jag som ska dit :p dock så känner jag mig inte helt kry. Är snorig och vaknade med huvudvärk och att jag var lite varm. But no time to feel sick för idag har jag ett möte efter jobbet som jag måste vara pigg på ;)


Heavens on fire

Träningen var helt ok. Inte sådär jätte roligt men det var skönt att röra lite på sig iaf. Man blir bra rädd när det kommer en 90kilos bjässe springandes efter sig. Man dör nästan bara dom nuddar en lite. Sara fick en stjärt i bröstet och tappa andan. Ja ni hör ju själva, helt galna är dom :p haha

Är iaf på väg hem nu och ska duscha det första jag gör för mickis luktar usch :D haha


Why good why...

Vet inte varför bilderna blir sådär när man mobilbloggar men jag fixar det när jag är hemma igen


Det kommer aldrig nånsin vara perfekt, men det är där jag kommer ifrån

Är på väg hem till Eve nu innan träning. Där får jag alltid mat i magen efter jobbet :D världens bästa familj. Har haft en ganska lugn dag på jobbet men har haft riktigt kluriga grejer så likt förbannad är jag grymt slut i huvudet, håå typsikt också. Är iaf grymt sugen på att lita lite idag. Säsongen är ju över sen länge tillbaka så för att ha folk på träningarna så spelar vi tillsammans med herrlaget. Ja mans grisar är dom hela bunten men det är roligt att få lite utmaning ;) haha.

Här får ni lite bilder från i lördags som jag lovat. Tyvärr tog jag själv inga bilder eftersom mobilen var kopplas till sterion. Så bra musik hade vi iaf ;)

image description

 

 


Maru, the crazy cat

Spola fram till ca 5.25, så jäkla roligt. Skrattar ihjäl mig här på jobbet


Tisdag 8 Maj

Hej hej

Jag har haft såna mardrömmar inatt och dom har varit så himla verkliga så visste knappt in och ut när jag vaknade imorse. Så vidrig känsla. Usch.

Är iaf på väg till jobbet nu och känner mig verkligen förvirrad och är himla trött :p försov mig såklart för det var så skönt å ligga under det varma täcket och krama om Petter. Han är som en bastu när vi sover, så det är skit bra när jag fryser :D tihi


Hi little cutie


Helt unbelivable

Jag var och lämnade tillbaka lite grejer jag köpt på h&m efter jobbet, sen åkte jag och köpte två stockar snus och ändå kom jag hem samma tid som jag brukar. Hur i helsike är det möjligt...?!? Fattar nada.

Nu är jag iag hemma och ska proppa i mig resten utav kräftorna jag köpte igår. Glad tjej.


För hon var bäst, försök & överträffa det ja, För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks, För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!


Måndag 7 maj

God morgon

Sorry att jag inte skrivit i helgen. I lördags hade jag faktiskt ingen tid alls för det var så jäkla mycket att fixa hemma. Köpa mat, laga mat, städa, duscha och fixa sig. Sen kom alla brudar och vi hade det skit mys och skoj. Fick grymma presenter också :) tack alla. Det blev t.o.m att vi stannade hos mig hela natten och lekte lekar och lyssnade på musik.

Igår så var det en riktig latdag. Låg i sängen ett bra tag och morgonmyste med min mysis och sen åkte vi och köpte kräftor åt mig :D weei. Jag hade bara ingen lust att blogga då :)

Bilder och sånt kommer upp sen nät jag fått alla ;)


Lång dag

Dagen har varit så jäkla lång och lite små tråkig. Har kännt myrorna små krypa lite och har haft svårt att sitta still. Skönt att det är helg så man får vila upp sig lite efter denna vecka som känts som ca 2veckor lång. Dock fick jag ett roligt telefonsamtal som verkade intressant ;) tihi

Ikväll blir det iaf cool lugn kväll med biobesök med min fina vän Elina som jag inte träffat på evigheter. Ska bli riktigt mys.


Fredag 4 Maj

God morgon

Har precis pratat med älskling. Dom hade tagit det ganska lugnt igår kväll men han lät rätt trött ändå. Min Lill plutt. Jag däremot är inte alls pigg. Har vaknat upp både idag och igår med huvudvärk och halsont. Gud nåde om jag blir sjuk nu. Jag får verkligen inte det, speciellt inte eftersom tjejerna kommer imorgon och det blir party. Vore så jäkla tråkigt att ställa in. Sen var jag ju så jäkla trött så jag låg och drog mig i sängen alldeles för länge. Kasta bara på mig några kläder och hann inte käka frukost. Tog dock med mig två bananer och lite fil så får käka på jobbet.

Tog på mig myskoftan och jag ska verkligen försöka hålla mig vaken på bussen för annars kommer jag väl vara ännu tröttare och segare. Puss på er


God natt

Har precis duschat och gjort mig iordning för sängen. Är så jäkla trött så funderar på att hoppa bb och bums i säng istället. Vill bara att dagen ska vara slut så fort som möjligt så att jag får träffa min goskille. Fast... det kommer jag ju ändå inte få göra förens på lördag då han direkt efter att han kommit hem imorgon ska till en polare. Dumma kille.

Äh, jag bjuckar på en låt tills imorgon. Lite sövande så hoppas ni alla sover gott så hörs vi imorgon. Puss och kram



Ont, det gör ont, det gör ont. Jag har klarat mig rätt länge, jag börjar bli van

God dagens

Nu har jag fått tillsägelse av älsklingen min att blogga bättre så att han har något att läsa om. Han är på väg till Örebro för att hälsa på sina kollegor och parta lite. Det tycker liksom inte jag om för det betyder att jag får sova själv och det går inte för sig. Och vem fasen ska jag somna på på bussen imorgon? Grannen breve eller? En riktig 5poängare om jag börjar dräggla också ;) haha

Sitter på jobbet i skrivandets stund och är helt slut i huvudet. Två dagar på raken där det varit mycket är inte så populärt säger mitt huvud. För att inte tala om magen som spökar reällt. Gnäller och har sig. Kanske inte så konstigt iom att min medicin är slut och jag måste måste ha den för att må bra. Men har ringt läkaren och bett honom skriva ut ny :) Och fotbollen tar vi nästa vecka istället då dom flyttade innebandyn till ikväll istället. Så lugnar magen ner sig blir bandy :) vi hörs


Torsdag 3 maj

God morgon

Jag är på väg till jobbet, sitter redan på pendeln. Och vet ni? Jag lyckades med att inte somna på Petters axel tidigare imorse :D duktig mickis. Jag mår iof väldigt illa så det var lite svårt att känna ro faktiskt :p haha. Och nej jag är inte preggo, det är bara att min medicin är slut vilket gör att jag mår väldigt illa och har ont i magen. Ska ringa min läkare idag och be honom skriva ut. Hoppas jag klarar mig dagen ut på jobbet bara men det är väl bara att bita ihop :)

Ikväll kanske jag ska på fotbollsträning. Har längtat ihjäl mig och varit så jäkla sugen på att börja spela igen så när jag fick förfrågan att vara med på en match i helgen av ett lag så frågade jag om jag kunde gå börja träna. Så förhoppningsvis tränar jag ikväll. Hoppas bara takterna sitter i, har ju inte spelat på snart 2 år :p haha

 

 

 

 


Buffalo soldiers

Hej hej hej hallå.

Fick hjälpa en arbetskollega med en grej som tog 20min så jag kom inte iväg från jobbet förens nu. Har vart helt sjukt mycket idag, och då har det nästan varit en underdrift de andra dagar jag skrivit det. Jag fick tom hoppa in när jag hade min lunch. Folk köper ju mer dricka nu när värmen är här så det är ju inte så konstigt.

Är iaf på väg in till stan nu för att shoppa lite för presentkorten jag fick i söndags :) sen har Petter beställd min one piece nu så förhoppningsvis kommer den snart också, weei.


Onsdag 2 maj

God morgon

Sovit gott? Jo, jag med. Somnade nämnligen kl 19.30 igår kväll och har alltså sovit 10timmar i natt. Petter försökte väcka mig igår kväll för att jag skulle ta mina mediciner men icke sa nicke. Kommer nog ändå somna på hans axel snart för jag är fortfarande trött. Hur jag nu kan vara det...!!?!?

Iaf så hade jag och andrea det skit mysigt i solen igår. Vi köpte med oss lite mat och tog bilen till trollan(en sjö som ligger där jag bor). Där låg vi och gotta oss i solen och snacka skit. Skönt att solen lyser idag med och det är väl för härligt.


image descriptionimage descriptionimage description


Tisdag 1 Maj

Haha, höll nästan på att skriva lördag den första maj. Blev lite kajko i huvudet. Jag vaknade för ca en timme sen och hade lite ont i huvudet men det är ganska lugnt. Om man jämför med Petter så att säga. Han springer och kräks på toan var 10onde minut stackarn. Så kommer han tillbaka till sängen alldeles klen och söker uppmärksamhet. Herregud vad klena killar är må jag säga.

Andrea ringde nyss och och tvingar mig ur min sköna säng för att köpa lite god mat och lägga oss på någon utav ängar här vid mig. Lät iof väldigt mys så helt tvingat var det inte. Hehe. Vi hörs sen.



It's all yellow and nice

Har haft en grymt najs kväll. Hann inte en komma hem till eve utan dom hoppa på samma bana som mig och så begav vi oss direkt till majbrasan. Utan mat i magen för min del. Var jäkligt mycket folk men en massa barnfamiljer så det gällde att hålla sig städad. Sen var tanken att vi bara skulle förkröka hos eve men det blev att vi alla stanna där och körde lekar och drack.

Men nu är jag på väg hem och ska hoppa direkt ner i sängen. Pettsson får jag vänta på för han är ute och busar. Jag som hatar att somna ensam och saknar min lille. Han får banne mig komma hem snart. HÖR DU DET???....


RSS 2.0