Torsdag 28 Juni

Hej på er,
 
Läget då? Här är det bara fint. Har varit ledig hela dagen idag, så himla skönt. Så efter jobbet igår var vi några stycken som gick och satte oss på en bar och drack lite öl. Mycket trevligt. Var hemma ganska tidigt ändå igår för idag har dagen bestått av att packa och tvätta för imorgon flyttar jag och Petter till en lägenhet i Mälarhöjden. Ska bli riktigt, riktigt skönt att ha något eget under sommaren. Och, stort och, jag kommer ha mycket närmare till jobbet :D weey.
 
Imorgon jobbar jag 09.45-19.15 och efter det blire raka vägen HEM till nya lägenheten för att hjälpa Petter att packa upp allt och fixa. Mamma kommer hjälpa Petter här hemma med att åka över med alla grejer, det är en hel del :P haha.
 
Nånting jag verkligen kommer att sakna är mina små kissekatter. Kommer bli så tomt utan dom. Mina små skatter :)
 

Tisdag 26 Juni

God dagens,

Vad gör ni? Hörrni vet någon varför inte blogg appen fungerar? Jag blir galen snart av att behöva gå in via internet och att inte kunna lägga in några bilder. Pust. Jag är iaf på väg till jobbet och för en gångsskull är jag icke trött :D weey. Är ute i god tid också så jag hinner få igång alla system och så innan jag sätter mig på telefonen. Fan vad nervös jag är. Haha.

Beat it, just beat it


Karlskoga

Hallååå där va,
 
Här sitter det en fruktansvärt trött tjej. Kom hem för nån timme sen efter en hel dag i Karlskoga. Vi alla möttes i Kista utanför kontoret där en baauta buss stod och väntade på oss. Tror jag(och resten av gänget) somnade 5min efter att vi börjat åka, och sov nästan hela vägen dit. Tog väl ca 2,5h att åka. Sen var vi där och satt och medlyssnade samt hade lite utbildning. Sen vände vi klacken hemåt och spelade poker nästan hela vägen. Vi fick vara lite fiffiga eftersom vi inte hade några marker, så då tog vi en tidining och skrynkla ihop små bitar till bollar. Haha. Kul var det.
 
Nu är jag iaf helt utslagen efter nästan 19timmar i vaket tillstånd. Bläää.Skönt som tusan att jag inte börjar förens 12.30 imorgon. Tycker synd om stackarna som börjar redan 06.45. Men även fast jag har sovmorgon så tänker jag faktiskt snart gå och lägga mig,i need myyyycket sleep efter denna dag. Och juste, imorgon är dagen med stort D för vi går nämligen "live" då. Vilket menas med att vi kommer sitta hela själva på telefon utan att någon sitter breve och lyssnar och ger feedback. Är lite nervös måste jag erkänna men det kommer nog gå bättre än vad jag fasar för. Jag kan mer än vad jag tror och det kommer säkert gå bra. Håll alla tummar, tår, ja allt ni kan hålla, för mig imorgon :) God natt på er
 
Gammal bild btw

Måndag 25 Juni

God morgon god morgon,
 
Trodde att jag skulle vara mycket tröttare än vad jag faktiskt är. Och jag hade inte alls några problem med att gå upp. Weey, heja mig :D och det sitter hela 5 personer på min buss. Haha. Nä men det ska faktiskt bli roligt att åka till Karlskoga och se hur dom har det där. Vi kommer att komma hem ca 20.00 ikväll och jag lär nog inte ha tid att uppdatera innan så ni vet :) 
 

Söndag 24 Juni

Heeeeej för tusan,
 
Sorry att jag inte skrivit något under de senaste dagarna men blogg.se appen är ju nere och sen har jag faktiskt inte haft någon lust att blogga. Nä fy bubblan. Jag har iaf haft en helt underbar midsommar. Jag har ätit god mat, myst massor med djuren och Petter, kollat på majstångsresning, plockat blommor, sovit i massor m.m. Haha har typ somnat så fort jag har suttit mig ner. Somnade t.o.m i solen när jag låg och sola en stund i fredags. Har bränt sönder hela mitt bröst och panna :( Typiskt mig.
 
Kom hem för en liten stund sen och ska strax gå och lägga mig. Imorgon blire åka av igen. Dock bara under dagen för vi ska nämligen till Karlskoga med jobbet. Tyck synd om mig nu för klockan min ringer 04.30 imorgon och bussen går av stapen kl.07. Fy fan säger jag bara. Kommer inte få många timmars sömn. God natt på er snuttepullor.


Torsdag 21 Juni

Halloj på er,
 
Hur mår ni? Jag mår bara bra :) blogg appen fungerar tydligen inte och det tog mig en bra stund att komma på att jag kan gå in via safari och skriva. Haha är nog kanskr lite tröttare än vad jag är. Jag kan dock inte att lägga upp några bilder nu men jag tror ni klarar er bra ändå. 
 
Nä, nu ska jag sätta mig och läsa en säljbok som Petter tyckte jag skulle läsa. Den kommer gynna mitt arbete :)

Rättvik

Juste, hörni, har helt glömt att säga att jag och Pettsson ska till Rättvik över helgen och midsommar. Vi åkte även upp dit förra året och hade det hur mysigt som helst. Vi får bara hoppas på bra väder. Har packat ner allt från sommar kläder till varma tröjor och långbyxor :D haha man vet ju aldrig. Vi åker iaf efter jobbet imorgon(eller jag måste iof gå tidigare) och är framme runt 20.30. Kommer självklart uppdatera nånting imorgon(om mobilen vill tillåta, för den ville nämligen inte det idag).

Nu ska vi snart krypa ner och sussa så vi hörs imorgon :) puss och kraaaamMata ankorna är en tradition som vi alltid gör när vi är uppe :)
 
 
 

SOMMAR

 

Sing Hallelujah

Hej hej hej, hemskt mycket hej,
 
Tänka sig vad konstigt hur humöret bara kan vända sådär. Idag har jag varit på strålande humör och tyckt att allt varit jätte kul och har snarare bara sett allt det svåra som en utmaning. Igår var det kaos i mitt huvud. Visst är man lite nervös när man pratar med kunderna för att man inte är varm i kläderna än men så länge man är lugn och trevlig så märker inte kunderna något ;) hehe. Jag blev nästan lite besviken idag när klocka slog "hemgång" för jag ville prata mer, ville lära mig mer, var inte mätt liksom. Och självklart för att vi har så jäkla kul på jobbet, vi är en grym grupp.
 
På vägen hem ville min lilla sjukling till karl har fruktsoppa mot hans onda hals, och vad gör man inte (när man är världens bästa tjej) utan att gå och köpa det. Självklart köpte jag kräftor åt mig själv :D blir verkligen själa glad över att köpa kräftor. Förstår mig inte på folk som inte gillar det. NI ÄR SJUKA.....
 

Onsdag 20 Juni

Hej hej,

Vilket väder man vaknar till då :D äntligen slipper jag ta jackan med mig, den får snällt hänga kvar. Tror kanske jag overkilled mina kläder, kommer svettas ihjäl. Är ju iof inte såå varmt så att man kan ha shorts på sig... Tycker jag men folk har på sig det ändå :p hehe


Family guy

Idag har varit en lite jobbig dag för mig. Var på strålande humör fram till lunch och sen fick jag världens dipp. Tappade lite förtroende för mig själv och allt kändes bara för mycket, som att jag aldrig kommer lära mig. Har dock legat och pratat med Petter sen jag kom hem och nu känns det mycket bättre. Han är så klok min lilla älskling :) Jag vet att jag klarar det här för jag vill så mycket. Det gäller bara att jag tror på mig själv och låter mig själv misslyckas, för det är endast då som jag kan bli bättre. Bäst.

Nu har vi precis ätit och ligger och myser i sängen till Family Guy. Sen blir det fotboll och knoppa tidigt så jag inte försover mig igen ;)




Tisdag 19 Juni

God dagens folket,

Japp, hon har gjort det igen... Jag har försovit mig med ca 30min. Kände nästan på mig att det skulle hända då jag varit så himla trött på sistone. Blir jäkligt skönt när vi börjar med schemat på jobbet, då börjar jag 12.30 vissa dagar ;) fast iof... Vissa dagar börjar ju 07.45, då lär jag ju inte direkt skutta av glädje. Hann inte slänga i mig någon frukost heller så hungrig är man. Får köpa med något på vägen.


Måndag 18 Juni

Good morning,

Idag var det en trött tjej som gick upp. Hade ganska svårt att somna igår så det är kanske inte så konstigt. Det är sista veckan på utbildningen nu och nästa vecka ska vi klara oss själva. Hm. Kommer nog gå fint men lite små stressad över det är jag nog om jag ska vara ärlig. Tog iaf mina första samtal i fredags. Ena samtalet var ok men det andra fick jag en skit förbannad kund. Tyckte jag klarade det ganska bra med tanke på att jag knappt visste vad jag skulle säga :) haha.


Söndag 17 Juni

Heeeeje,

Fan vad jag suger på att skriva på helgerna. Är typ som att all kraft bara dryper ur mig. Ligger och sover hela dagarna och orkar inte hitta på nånting. Har iof ökat min medicin så det är inte så konstig att jag är konstant trött när det är en utav biefekterna. Hehe. Tråkigt för er.

I fredags hade vi ju sommarfest på jobbet. Var så jääkla roligt och dom bjöd på mat och dryck. När matchen drog igång senare på kvällen så drog dom ner en overhead och streama den så att alla kunde se. Var ju inte så jätte bra stämning 5minuter efter men sen glömdes förlusten bort.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. Igen... God natt på er :)



Freeeedag 15 Juni

Tjohosan

Vaknade pigg och glad idag. Skönt :D haha. Är på väg till jobbet nu och min mage skriker efter mat. Hann nämligen inte käka frukost. Får köpa med mig något till jobbet. Om jag nu klarar mig så långt....Och ikväll är det fest på kontoret där vi ska ha mexikanskt tema. Fast utan tequila :D haha fan. Kommer nog bli grymt kul.




Torsdag 14 Juni

Hej hej,

Sorry att jag inte skrev något igår men Mia, min vän, var sugen på att ta en öl och snacka lite så jag mötte upp henne i stan efter jobbet och tog med mig några kollegor. Vi spelade lite biljard och drack lite bira. Skit mysigt. Blev dock tidigt hem eftersom vi jobbar idag :p skulle aldrig gå till jobbet bakfull och trött.


Onsdag 13 Juni

Morrn morrn,

Idag är jag en väldigt trött tjej, även fast jag gick och la mig tidigt. Hade iof svårt att somna så somnade som i vanliga fall runt 23 ungefär. Idag är jag lite små nervös för jag kommer antagligen ta mitt första samtal, vilket alltid är så jäkla nervöst. Men det går nog bra :)


Nighty night

Efter att ha fightas med en nedfallen gardinstång kastar jag in handduken och hoppar bums i säng. Tröööött tjej says good nigth.


Nike Air Max

Super nöjd tjej :D en kollega kom gulligt nog och sa "dom har rea på footlocker just nu" för att hon vet att jag velat ha ett par jätte länge. Så jag kilade dit efter jobbet och hittade dessa godingar som dessutom var på 60%, weey. Dom är dock lite stora på mina plutt fossingar men det funkar.

Jag är just nu också en jäkla junkie på kräftor som jag senare ska mumsa på. Jag åt förövrigt det igår med. Opps!!!


Tisdag 11 Juni

Tjenixen,

Är ni lika förbannade som jag över igår eller? Satt som på nålar andra halvlek när Sverige lyckades skruva upp spelet lite och faktiskt vågade gå över på Ukrainas planhalva. Hur tänker Hamren när han väljer en start elva där 6st debuterar i landslaget? Pff. och varför får Lustig spela från start? Ja det finns många frågetecken :p haha. Lär snackas jäkla mycket på jobbet idag iaf.

Vaknade upp jätte trött imorse(vilket för övrig inte händer ofta nu för tiden) och snoozade lite förlänge men jag hann iaf med bussen. Lär väl somna för att jag är så trött


Sverige- Ukraina

Tuva är med. och kollar fotboll :) KOM IGEN NU SVERIGE!!!!!!


Summertime under my skin

Hej hallå

Fy fan vilken tråkig dag det här har varit. Vi skulle få sitta och medlyssna idag men det har inte ringt nånting och allting har krånglat. Har kanske fått lyssna på 6-7 samtal så nej jag har inte lärt mig nånting :( fick myror i kroppen vid halv ett och sen dess har jag inte kunnat sitta still :p hoppas det blir bättre för nästa vecka ska vi börja sitta själva vid telefon och som det känns just nu så är jag inte redo för det.

Är iaf på väg hem nu och senare ikväll blir det självklart Sverige matchen och förhoppningsvis lite bira på det ;)


Måndag 10 Juni

God morgon

Inatt har jag inte alls sovit någe bra. Har drömt hemska mardrömmar. Både jag och Petter gjorde de och vi vaknade samtidigt runt 03 och var alldeles svettiga och rädda båda två :p haha. Då är det jäkligt bra att ha en pojkvän som håller om en så är allt bra igen och man är trygg :)


Söndag 10 juni

Dagen har spenderats med att städa. Jag hatar att städa men jag älskar att ha det fint runt om mig. Men ibland kan jag få små ryck och tycka att det är jätte kul. Idag var dock ingen sån dag men jag gjorde det endå :p haha. Sen gjorde jag en liten suprise för min Pettsson medans han var på gymmet. Jag tände en massa ljus i rummet, la massa filtar på golvet så att det skulle bli mjuk och mysigt, och när han kom hem fick han en massage :) och nej, det blev ingen happy ending. Era snuskisar.

Nu ligger jag i soffan med pettson i min famn och kikar på Italien- spanien och väntar på mat. Min mage skriiiiker efter mat


Lördag 9 Juli

Vi har besök :)


Irak lobstah


Lite could be pretty hard sometime

Tjenamors,

Här ligger jag i min godan ro i sängen i min one piece, väntandes på att min goa man ska komma hem. Jag vill liksom bara krama honom och mysa. Dessutom har han varit världens goaste och köpt kräftor åt mig :D weey. Kvällen är fullbordad. Massa mys, fotboll och kräftor.

Idag fick vi våra platser vi kommer sitta på på jobbet. Så vi fick plocka upp nya datorer och hela kittet. Jag fick helt klart bäst plats ;) haha. Vi fick sluta tidigt idag igen så jag gick och shoppa lite efter. Hittade några fina grejer men jag hade en sån där dag där ni vet man känner sig så jäkla ful.. Ingenting passade och allt var fult. All you other girls know what im talking about, right? ;) haha


Fredag 8 Juni

God morgon,

Jag kände att jag hade ont i huvudet när jag kom hem från träningen igår och ta mig fan att den har hållt i sig hela natten och nu gör det ont att bara ha ögonen öppna :( dumma huvud. Typiskt mig, iom att idag är det prov. Eller vet inte om det är prov vi ska kalla det. Inte direkt så att man får kicken om man failar. Dom vill mer veta vad vi behöver träna mer på. Mer ett test :) hålla alla fingrar och tår för mig



Foootboll

Har suttit och pluggat från att jag kom hem. Vi fick gå vid 15 idag så det blev några timmar. Vi har nämligen prov imorgon.

Nu sitter jag i bilen på väg till fotbollsträning :D weey. Är super taggad


Avslutningsfesten med innebandyn


Bilder

Går inte att lägga ut några bilder så ni vet :(


At work

Är på jobbet, har haft lunch nu i 2,5 timme nu för att vi inte hade så mycket att göra tydligen. Min mat var så jäkla äcklig också så fick dra iväg och köpa något att dra i mig. Tur att man jobbar breve ett köpcentrum ;) Tihi. Nu börjar vi igen ;)


Torsdag 7 juni

Mornin folks

Har ni saknat mina morgon inlägg? Haha inte? Nähä, jag har iaf det. Och jag kan faktiskt stolt säga att jag typ slutat sova på bussen :D weey. Händer väl nångång men överlag ;) Är nog för att jag inte behöver gå upp så förjäkla tidigt längre.

Det känns som att det var söndag igår bara för att man var ledig. Skönt att det snart är helg igen och man får sova ut :D i love to sleep


Jag vill haaa...


Du måste flytta på dig

Nu är vi på väg till stan. Tänkte gå runt i gamla stan och mysa i det härliga vädret :)


Onsdag 6 Juni

Heeeeeeeej :D

Hur mår ni? Jag mår skit bra. Har ju fått låna Petters gamla iphone och har precis fått den att funka igen :D weei. Dock är ju allt borta så har inga nr eller nått :( buuu.

Annars så fick vi gå vid 2 igår på jobbet, så jäkla skönt, så några utav oss fick till O'learys och tog en afterwork. Jag hade tänkt att jag skulle vara hemme vid 20snåret ungefär men icke. Var hemma vid 00.30. Så kan det gå. Vi hade iaf skit kul med mycket snack och djupa samtal :) Och det mest sköna är att jag inte är ett dugg bakis eller trött idag. Weey, heja mig.

Har suttit och hållt med på med mobilen sen jag vaknade och försöker få det att se ut precis som förut men jag har ju ta mig tusan glömt vad det var jag hade på fånen :P Men men. Petter är iväg och gymmar nu(han ska bli hunk säger han, fast han är ju redan det i mina ögon :) och när han kommer hem tänkte vi dra in till stan och kika runt och sen käka middag på nån mysig restaurang.



Måndag 3 Juni

God dagens,

Börjar gå ganska bra nu på utbildningen, fler och fler polleter trillar ner nu om man säger så. Är väääldigt förvirrande ibland och man fattar ingenting. Den "inriktningen" min grupp har är garanterat mest att lära sig och det är grymt mycket kan jag säga er. Just nu känns det som att man aldrig kommer kunna lära sig alla system, produkter och koder men det kommer väl. Man måste ge sig lite tåls :)

Har legat på sängen nu en liten stund sen jag kom hem för min jäkla förkylning vägrar att ge med sig och nu har mina bihålor börjar värka :( buhu. Men jag krigar på. Ska bara ta det lugnt idag och kolla på film när Pettsson kommer hem. Förhoppningsvis har han en liten överraskning med sig hem till mig :D nämnligen KRÄFTOR. Weeehuu. Och vet ni? I fredags var vi på Ica Maxi och skulle handla lite. Vet ni vad ett kräftpaket kostade...!?!?!?! 30 fucking jävla koronas :D Gissa om jag var lycklig.


Söndag 3 Juni

Hejsan,

Idag har jag fasen inte gjort mycket. Vaknade, käkade frukost, la mig på soffan och somnade om. Haha, vaknade och la mig i sängen och sov några timmar till. Tror min trötta och sjuka kropp behövde det och nu mår jag iaf bättre. Jag skulle träffat Lina, en polare, idag och gått på en prommis. Hon bor förtillfälligt inte i Sthlm men var hemma nu ett tag och hon bor bara ett stenkast bort. Så jäkla tråkigt att inte kunna träffa henne nu när jag inte mått någe bra, för vi har inte setts på typ 1år.

Nu ligger jag iaf i sängen igen och tittar på finalen av Big Brother. Jag hade hoppats på att Annica skulle vinna men nu när hon kom 3a hoppas jag på Hanna J. Hon är mest värdig pengarna även fast jag tycker hon är sjukt tråkig. Haha.





Lördag 2 Juni

Herregud, det är redan Juni och självklart öser regnet ner. Någon mer än jag som inte är chockad? Haha. Ska tydligen vara dåligt väder hela nästa vecka också. Är dock fortfarande kraslig och jag som hade en dejt med min vän Elina idag. Vi har inte haft tid att ses på jätte länge(förutom när vi gick på bio för några veckor sen). Förr sågs vi nästintill varje helg och hade kvällar där vi drack vin, snackade ihjäl oss och sedan gick och röjde dansgolven. Bara hon&jag. Och det var just det vi hade planerat ikväll så är jätte besviken och arg på min dumma kropp som inte kan bli frisk. Dock har jag faktiskt träffat min överman i att vara sjuk och ha en trasig kropp. Haha den tjejen är fan helt otrolig och det är nästan man skrattar lite åt det även fast det inte är ett dugg roligt. Men hon är härlig och skrattar åt det också :).

Jag och Petter var iaf en snabbis i forum för att låsa upp hans gamla Iphone så att jag ska kunna låna den. Det blev även lite shopping :). Nu har jag dock fått syna för att jag hade lite skoj, har legat i sängen och hostat lungorna ur mig. Usch. Lär väl få syna inatt också eftersom jag och Petter ska på bio. Känner inte att jag orkar ligga mer i sängen och ha tråkigt. Haha.

Tycker min blogg är så fördjävligt jävla tråkigt just nu men snart har jag en fungerande mobil och kan ta bilder :) Då gillar ni mig igen va? ;) tihi


RSS 2.0