Set the world on fire

Heeeey, Haft en helt strålande dag på jobbet idag. Satte nytt personligt rekord men även ett nytt rekord för hela min avdelning. Känns så jäkla bra och kul och min motivation för att bli bäst är sky hög just nu. Jag har alltid siktat dit men efter idag känns det verkligt. Och om ingen slår mina siffror idag så vinner jag en sälj tävlingen vi hade :) Skönt att avsluta med en toppen dag innan semestern kickar igång. Och juste, jag vann även en maskot tävling där man skulle knopa ihop en bild som skulle representera våran avdelning och sedan skulle alla rösta. Tjooho. Mycket kul. Petter blev så glad över mina resultat så han ska bjuda mig på middag :)


Tisdag 31 Juli

Hej hej, Sorry att jag inte skrev något igår men jag var helt slut i huvudet. Låg i soffan heeela kvällen och gick och la mig 21.30. Haha så ni förstår nog att jag är väldigt sliten just nu. Men idag är sista dagen sen har jag semester :)


Måndag 30 Juli

Hos morgon på er, Jag är jätte trött och seg idag, kom knappt upp ur sängen imorse. Jag behöver verkligen semester nu, ska bli så skönt att bara jobba idag och imorgon, sen sticker vi ju upp till Rättvik och andas ut :) är iaf på väg till jobbet nu. Idag kommer det en massa nya som ska börja på min avdelning. Ska bli skit kul för det första dom kommer få göra är att medlyssna med oss som sitter i telefonen. Och detta gör dom utan att ha fått någon utbildning. Haha dom kommer inte förstå nånting :P


Söndag 29 Juli

God morgon på er, Idag gick det inte så bra att gå upp. Råka trycka på fel knappt å stänga av alarmet istället för snoozen så höll på att försova mig. Har inget smink och bara dragit på mig lite kläder. Vet knappt fortfarande inte vad jag har på mig eller vart jag är :p och helt virrig i kolan är jag också. Jag hällde upp det sista i mjölkpaketet i ett glas och sedan hällde ut det i vasken igen... Dont know why för jag var jätte sugen på mjölk. Sen glömde jag min matlåda till jobbet och att pussa Petter hej då. Och glömde självklart knäppa en bild på kläderna idag men ni får klara er utan ;)


The body shop

Igår köpte jag en parfym från body shop, moringa heter den. Jag älskar den doften och har den både i body scrub och body butter. Ja jag vet att jag sa att jag inte skulle shoppa något den här månaden men what the heak, den kosta bara 100kr. Skynda, spring och köp då det är nyhetspris på den ;)


Gris


Bio

Nu har vi precis käkat och ska snart börja röra oss in till stan för biomys. Vi valde den tidiga bion då jag jobbar imorgon. I know, it sucks men jag har ju semester några dagar nästa vecka ;) och då åker vi upp till Rättvik, weey.


Lördag 28 Juli

Fy fasen vad kul vi hade igår. Vi var på en karaoke bar på söder och alkoholen, skratt och sång flödade hela kvällen. Jag och David sjöng en duett, Roger Pontare-när vindarna viskar mitt namn. Haha jag var sååå nervös men I DID IT :D nu ska jag försöka sova lite på soffan för sen blir det bio med älsklingen. Äntligen ska vi se ice age4. Weeeei.


Det var på tiden

Nämen se där, nu ville det inlägget jag skrev igår uppdateras. Vad skoj. Dock ser ni ju hur det ser ut :p ska försöka fixa det på jobbet. Tjingeling


Fredag 27 Juli

Hej hej, Ni anar inte hur lack jag är på min dumma fån just nu. Skrev ett ganska långt inlägg igår kväll på väg hem från jobbet. Försökte ladda upp det i över en timme. Men den ville inte. Telefonen bara hängde sig och samma sak imorse när jag försökte ladda upp. Gaaah höll fan på att kasta den i backen :p anyway. Fick ta bort appen och ladda ner den på nytt och då funkade det, men nu är inlägget borta. Är iaf på väg till jobbet nu och ikväll blir det aw med kollegorna. Vi ska sjunga karaoke så det kommer nog bli grymt kul. Jag har dock jääätte scen skräck så vi får se om jag vågar. Ewe, hon som är preggo, tvingade upp mig på scen för många många år sen. Minns inte ett skit för jag var så rädd :D haha. Och juste, på tal om Ewe. Hon smsade mig igår och skrev att hon håller på att ploppa sin lilla kille nu. Ååh jag blev så glad. Hon ligger fortfarande kvar på sjukan nu och har inte kläckt ännu men det kommer. Kan inte längta mer. Ska bli så kul att få träffa lilla Loke :)


Tröööött

Herre jistanes vad jag är slut i både huvud och kropp. Jag fick en kund 1 minut innan jag slutade som drog ut som fasen på tiden. Så kom inte ifrån jobbet förens ca 30min efter att jag hade slutat och vi får inte betalt för övertid heller men men. Är iaf på väg hem nu och då får jag kasta i mig mat och hoppa direkt i sängen för imorgon börjar jag tidigt. Får se om jag hinner med en dusch också för imorgon efter jobbet ska vi på aw och sjunga karaoke, vill vara lite fräsch då ;). Kommer bli grymt kul å se alla sina goa kollegor skämma ut sig ;) haha


Torsdag 26 Juli

God morgon, eller nått...Haha Jag har, som säkert många fler, lite hat kärlek för löneperioden. Man blir skit glad över att ha pengar igen, efter att ha levt som en lodare i en vecka, men sen försvinner nästan hälften till räkningar och hyra. Usch, får ni också ångest? Haha :D Jag måste sluta shoppa så jäkla mycket kläder. Det får vara nog när garderoben håller på att spricka. Jag känner också mig ganska utsliten nu, tidiga mornar och sena kvällar på jobbet. Har inte haft semester på väldigt länge och det ska bli såååå skönt när jag har 5dagar ledigt nästa vecka. Från onsdag till söndag. Jag och Petter åker förmodligen upp till Rättvik och vilar ut då. Även fast han nyss var där :p


Vi gillar att busa på jobbet


Onsdag 25 Juli

Hallå på er, Åh ni kan inte ana hur glad jag är över att Pettsson är hemma igen. Möte ju honom som sagt igår och så handlade vi lite mat och sedan kollade vi på en (as dåligt) film medans jag slukade mina kräftor. Se för tusan aldrig "from within", var verkligen en jätte dålig b films skräckis. Anyway, är på väg till jobbet nu som vanligt och slutar inte förens 20.15 ikväll så det är lite lamt men men.


Kräftor <3

Hej där, Har precis varit hos doktorn och det gick väl... bra. Han var inte så nöjd med att mina symtom blivit lite sämre. Fick göra lite blodprover och så klämde och kände han på min magis. Är absolut ingenting farligt eller så men symtomen kan vara jobbiga ibland och det är för det som jag äter medicin. Men det hjälper inte. Så om inte blodproverna visar något så trodde han att det kunde vara en infektion i tunntarmen, vilket inte heller är något farligt, utan det går att äta medicin så försvinner det. Haha man bara måste älska medicin om man är som jag :D Ska iaf möta min gosis snart vid tunnelbanan och hjälpa honom att handla och bära hans väskor. Sen har jag köpt kräftor som ska avnjutas ikväll. Köpte tom två paket så jag har ett imorgon också ;) weeey


Jedi mind tricks

Ni vet lyckan när man hittar en låt som man verkligen älskar och som väcker så mycket minnen? Jag har letat och letat efter låt men den har varken funnits på youtube eller spotify men nu helt plötsligt har dom lagt upp den. Weeeey. Detta gjorde min dag. Tyvärr funkar det inte att lägga upp videor på blogg.se(dont know why) men sök på Jedi mind tricks- Seven på youtube eller Chief kamachi-Seven på spotify. Sjukt bra låt.


Tisdag 24 Juli

God morgon, Hur mår ni? Jag mår bra men är så jäkla frussen. Det är verkligen jätte kallt i lägenheten när jag vaknar. Så jag går runt och fryser hela tiden. Och på köpet har jag blivit snorig :( dumma. Idag kommer iaf min älskling hem. Det ska bli sååå skönt att ha honom hemma igen och jag kommer nog pussa och krama ihjäl honom. Just nu sitter jag på tunnelbanan till jobbet. Jobbar till ca 13.30 och sen ska jag till läkaren på återbesök med min mage. Jag har ibs som jag äter medicin för men det vill inte hjälpa. Så hoppas han kan hjälpa mig.


Kvälla

Hallå mina vänner, Kom hem från jobbet för en liten stund, och håller just nu på att laga mat och gör matlåda tills imorgon. Jag fick en kommentar där man undrade vart jag köper mina kläder. Byxor är det nästan endast humör jag köper från junkyard. Kostar oftast runt 1000-lappen eller mer men det tycker jag är värt då dom är så förbannat snygga och sitter som smäck. Blir även en del tröjor och t-shirts därifrån. Men som sagt det kostar lite mer om man vill ha bra grejer. H&m är något jag besöker väldigt ofta. Billigt och bra :D Nä nu är maten klar och sedan blir det sängen för börjar tidigt imorgon, blääää.


Måndag 23 Juli

Herrejösses vad kallt det var när jag vaknade. Höll på att frysa tårna av mig. Öppnade persiennerna och inte var vädret fint heller. Håå tusan. Blev tjocktröjan på idag. Och vet ni? Imorgon kommer min älskling hem igen :) weeeeeeei.


Solsidan

Haha ni sett att det går gamla avsnitt av solsidan på 4an varje söndag? Love it :D sitter i soffan med en påse godis och tittar men ska snart börja laga mat. Jag tycker det är sååå tråkigt, brukar oftast vara Petter som lagar, han är mycket bättre och mer uppfinningsrik :p han lagar mat och jag städar. Har jag sagt att vi har världens dammråtor hemma? Haha....!!!!!!!!


Söndag 22 juli

Gaaah jag blir väl tokig. Var nere och bokade tvättid igår kväll till idag mellan 15-19. Så när jag gick ner nu för att sätta igång en maskin så har någon utav grannarna, utan att bokat, använt tvättstugan och har kvar sina kläder där. Vadfan?!? Tog bara ut allt från tvätten och la det utanför dörren. Satte igång mina maskiner och låste sedan dörren. Vilka jävla nötter det finns. Hoppas dom fatta vinken bara. Har dammsugit och städat hela lägenheten. Har bara som sagt tvätten kvar och sedan disken. Och juste, jag är ju livrädd för spindlar. Kolla vad jag hittade i tvättstugan. Sprang som ett skjutet skott innan jag vågade gå fram och ta en bild. Den var så sjukt stor


Wine and me

Hey guys, Blev ingen Elina och blev ingen utgång ikväll. Lite besviken är jag men det är egentligen det bästa. Känner att jag måste vila ut lite. Ewe ringde ju och väckte mig kl.13 idag och sen gick vi ner och solade lite vid vattnet. Mycket mysigt. Nu sitter jag dock här, helt färdig sminkad och fixad, och har dragit i mig några glas vin. Haha helt i onödan. Eller Mia och Li ska fortfarande ut men jag känner att det blir för sent och så skulle jag behöva sova ut och vara pigg imorgon :) ska gå ner till tvättstugan nu och se om det finns någon tvätt tid imorgon. Tjingeling


Lördag 21 Juli

God morgon på er, Det blev ganska sent igår. Jag och Mia satt på min balkong hela natten och bara pratade, var hur mysigt som helst. Tanken var väl att vi skulle in till stan men det struntade vi i och tog en lugn vin kväll istället :) Blev väckt för ca 40min av Ewe imorse också och som tur var var jag inte bakis :) nu har jag precis städat lägenheten och diskat allt innan hon kommer hit. Sen ikväll kommer Elina hit och då blir det ännu en vin kväll. Sen ska vi nog ut och möta Mia och en annan vän Li :)


At the moment


Tele2 swag

En helt vanlig syn, så här jobbar vi på tele2 hela dagarna. Ska tydligen vara hälsosamt för ryggen....!?!?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3495769/images/2012/pic_50098542e087c375f10000d6.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3495769/images/2012/pic_50098542e087c375f10000d6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3495769/images/2012/pic_50098542e087c375f10000d6.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3495769/images/2012/pic_50098542e087c375f10000d6.jpg" class="image">


Bolaget

Haha gjorde precis bort mig totalt inne på systemet. Kassörskan skulle skoja till det och sa: "om du gissar rätt på min ålder så får du påsen gratis" varpå jag gissar på 27 men hon var 23. Haha kan väl säga såhär att hon inte tog det som en komplimang... Är iaf på väg nu för att träffa min vän Mia för lite mys med vin och snack. Ska hem till mig först sen får vi se vart kvällen tar oss :)


Fredag 20 Juli

God morgon på er, Asså, jag fattar inte men brukar inte träningsvärk vara värst dagen efter och sen gå bort efter några dagar? Jag kom knappt upp ur sängen imorse för att det gjorde så ont :p herregud, jag måste börja träna igen. Längtar tills innebandyn drar igång igen så man får springa av sig och träffa alla mysiga i laget igen. Cant Wait. Jahapp idag är det fredag då. Kanske ni redan visste men det tåls att höra igen. Så jäkla skönt. Är ledig hela helgen också så ska försöka hitta på mycket skoj och sova ut. Är helt slut efter denna vecka. Vad ska ni göra i helgen?


Ensam

Hej hej hemsk mycket hej, Är på väg hem från jobbet och har världens lyckorus i kroppen. Har haft så jäkla kul, fast jag knappt kunnat gå, så ville knappt gå hem. Det jag kommer hem till också är en tom lägenhet för Petter har åkt upp till Falun för att hälsa på några kompisar och sen åker han till Rättvik för att hälsa på sin familj . Han är borta tills nästa tisdag. Kommer längta ihjäl mig efter honom. Hur ska jag kunna klara mig utan honom? :( Jag kunde inte följa med för jag fick inte semestern beviljad. Min semester är 3dagar nästnästa vecka. Wehu.


Lägenhwt

Amen juste fasen. Har totalt glömt att berätta för er att vi fick lägenheten :D weeey. Det är inte helt klart än, vi måste bli godkända av hyresvärden först bara. Lite nervöst och jag blir riktigt besviken om vi inte går i genom :( men vi håller tummar och tår :)


Torsdag 19 Juli

Haha fy fan vilken träningsvärk jag har idag. Var enda kroppsdel från ben till armar och nacken. Magen är fan värst, och benen. Så går det när man är jävligt otränad :D


Fooootboll

Tja fan, Är på väg hem efter matchen. Gick väl lite si så där va. Vi förlorade men dom vi mötte har spelat matcher tidigare tillsammans plus att alla hade spelat/spelar fotboll. Halva vårat lag hade aldrig spelat + vi som har spelat hade sjukt dålig kondis. Inte så konstigt kanske IOM att vi satt och drack bira under tiden.... Men det var jävligt roligt och vi tar dom nästa match. Dock har jag ont i varje kroppsdel för att jag punkt markerade en jävla buffel som till slut blev så irriterad på mig att han fällde mig 2-3 gånger. Har en bula på benet och ena armen skrapsår. Men men det ska kännas efter en sån här match. Är iaf på väg hem, trött så in i bomben. Ska käka, duscha och sedan hoppa rakt ner i kudden. Har lite sovmorgon imorgon så det känns bra. I need it.


Kill them all


Onsdag 18 Juli

Hej hej, Visningen igår gick bra, det var väldigt mycket folk där och lägenheten var jätte fin. Jag och Petter gick runt och möblerade i huvudet :p haha som tur är är vi 2.a i kön så om inte 1an vill ha den är det mycket stor möjlighet att vi får den. Det beror på om vi blir godkända av hyresvärden då. När vi kom hem färgade jag håret. Tog tummen ur och bara gjorde det. Men det blev Inge bra :p haha vet inte om färgen var gammal eller om min blonda färg för "stark" för det lyser i genom. Inte fint. Ska köpa mer färg idag och se till att det täcks över helt :) Är iaf på väg till jobbet nu. Är grymt trött även idag så får hoppas att jag piggnar till för efter jobbet har vi blivit utmanade av en annan avdelning på en fotbollsmatch. Är as taggad :D vi kommer krossa dom. TOTALT.


Today

Hallojski Vad gör ni? Jag är på väg för att möta Petter för att kolla på lägenheten. Har 3 visningar till som vi ska gå på under månaden så chanserna är väldigt goda för att vi snart har vår egen lägenhet. Visst håller nu tummarna för oss? ;)


Vattenflaska

Weehu jag fick en vattenflaska av min team leader. Frågan är om jag fick den för han tycker jag är duktigt eller om han tycker att jag tar för lång tid åt att hämta vatten? Hm...?!?!


Tisdag 17 Juli

Hej där, Här har ni en väldigt trött tjej. När klockan ringde 05.30 hoppade jag av skräck när klockan ringde, den skrämde slag på mig. Och jag hade så svårt att somna så inte blev det många timmars sömn. Petter var ute och svirade och då har jag alltid svårt att sova :( Sitter iaf på tunnelbanan nu på väg till jobbet. Ikväll ska jag och Petter på en lägenhetsvisning. Förstahandskontrakt så vi håller tummarna.


Där jag hänger min hatt

Hellu Läget då? Allés gut? Härligt, bra ;) här är det bara fint. Tänkte egentligen åka hem och färga håret nu efter jobbet(bestämde mig för det Tihi) men en vän ringde och fråga om vi skulle umgås lite och det ville jag ju såklart. Har inte träffat Jennifer på år och dar. Så hon hoppar på min tunnelbana och sedan tar vi en promenix och gör det tjejer är bäst på :)


Måndag 16 Juli

Good morning, Fasen vad trött jag var när jag vaknade. Snoozade lite för länge men jag hann iaf ;) weey. Jag och Petter kollade på The Departed igår och jag fattade verkligen inte grejen med den filmen!??!? Var jätte osammanhängande och varken jag eller Petter fattade nånting. Äh se den inte :p haha


Time to clean

Jupp, idag är det tvätt och städ dag. Springer mellan soffan och tvättstugan men är nog snart klar. Bara två maskiner som är igång nu och sen ska allt torka. Efter det så blir det disken och städa lite i lägenheten. Och btw, färgade håret blondare för några dagar sen men blev inte alls nöjd. Nu står jag i valet och kvalet om jag ska bli brunett igen eller inte. Hjälp....!!?!? Färgen är redan inhandlad men kan inte bestämma mig. Vad tycker ni?


Söndag 15 juli

Hej på er, Hur mås det? Här är det ganska bra, vaknade upp med lite huvudvärk och ont i halsen. Vi var nämligen hos mamma och pappa igår kväll och käkade middag igen. Fast ma och pa var inte hemma så det blev med syrran bara. Och Andrea följde med efter baby showern. Var hur mysigt som helst och vi hade jätte kul. Satt och spela spel, drack bärs och snacka hela kvällen lång. Idag får man synda lite men är ändå inte så jätte bakis. Är däremot sjuuuukt sugen på godis.... Haha.


It's à boy

Åååh vi hade det så himla mysigt och trevligt på baby showern. Det blev tårta, kakor, muffins och hej jag vet inte vad mer. Och det tjejer är bäst på... Prata. Prat om bebisar, kroppar, förlossningar, minnen och allt vad livet hör till. Är så otroligt glad och stolt över min bästa vän och henne soon to be bebis :)


Ready for a baby shower


Lördag 14 Juli

Heeey Guuud så skönt det var att sova inatt. Har sovit dåligt på sistone och haft så konstiga drömmar. Men inatt sov jag gott dock vaknade jag med huvudvärk som vanligt. Dooh. Idag ska jag på en utav mina närmsta vänners baby shower. Ska bli jätte mysigt och men jag kan fortfarande intr förstå att hon faktiskt ska ha barn snart. Det är så overkligt. Nyss var vi 18år och sprang runt på klubbar och hittade på mycket bus. Hon ploppar i slutet på augusti så hon är nog pretty big just nu :) oooch Gud vad jag längtar.


Bb

Haha, ni vet ju vilken stor big brother nörd jag var. Nu sitter jag breve Lars som var med. Tok skön snubbe men som den Svenne jag är så vågar jag inte säga något....


Fredag 13 juli

God morgon, Kände mig mycket bättre idag så nu sitter jag på väg till jobbet igen. Ska bli skönt att komma tillbaka. Gillar inte att bara vara hemma och inte orka göra nånting. Och idag har jag mina nya skor på mig som jag råkat knyta alldeles för hårt så har blodstopp i fossingarna. Haha klantskalle.


Reebok

Tjoba, Gick och möte Petter efter att han varit och gymmat för att hämta mina skor. Blev lite missnöjd med färgen, trodde dom skulle vara lite ljusare mer åt det mintgröna hållet men dom är så fina ändå :D


Torsdag 12 Juli

Hej på er Är hemma idag också. Mår fortfarande inte bra men bättre än igår iaf. Vaknade för några timmar sen och tog en prommis till affären för att köpa frukost. Var alldeles genom blöt när jag kom hem. Antagligen febern som sipprar ut :p haha. Och juste, precis när jag klivit innanför dörren och hunnit pusta ut lite får jag ett sms om att mina skor jag beställt finns att hämta ut.... Men döööö. Tänker ta mig tusan inte gå hela vägen tillbaka. Kanske gör det om jag är piggare ikväll. Annars får jag göra det imorgon.


Sjukling

Jag ska egentligen vara på jobbet nu och sluta 20:15 men jag var tvungen att gå hem för att jag är sjuk. Mådde lite sådär imorse men tyckte inte att det var något speciellt så åkte till jobbet ändå. Men senare under dagen kände jag hur febern kom smygandes. Åkte hem efter lunch ungefär (16.30, då jag började sent) och köpte med mig kräftor på vägen hem. Då kanske jag blir frisk :D vill jag tro iaf. Petter är på väg hem också och han skulle köpa med sig pizza och coca cola till sin sjuka lilla tjej. Ta mig tusan vad bra den killen är. Det ni tjejer ;) i got him first.


Onsdag 11 Juli

God morgon folket, Wow, blogg appen funkar äntligen igen :D weey. Nu har den säkerligen funkat längre än vad jag vetat men men. Är iaf på väg till jobbet. Börjar inte förens 10:45. Jätte skönt med sovmorgon men mindre skönt att sluta sent. Gör det hela veckan vilket inte är sådär jätte funny, finns liksom ingenting till att hitta på saker.


Söndag 8 Juli

Tjenixen,
 
Igår var vi till mamma och pappa och käkade middag. På vägen dit började jag känna mig jätte dålig. Fick värk i kroppen och kände hur febern kom smygandes. Så till en början fick det bli soffan och sova för min del. Som tur var gick det över efter några timmar och jag kunde sitta med dom andra. Vi spelade spel hela kvällen och ölen flöda i massor. En vanlig kväll hos familjen von Hofsten :P haha. Petter blir alltid lika förvånad över min familj. Hade iaf en super kul kväll även fast jag säkert fått över 10myggbett som irriterar skiten i mig just nu. Och det bästa var att jag fick mysa med mina små kissar igen. Dom gör mig glad :) Blev så att vi sov över där och åkte hem idag. Både jag och Petter hade världens huvudvärk så det blir till att ligga på soffan hela kvällen tror jag :) Dock är Petter på match just nu så jag är ensam. Igen. Har precis käkat kräftor och ska snart hoppa in i duschen för mitt hår är förjäkla äckligt just nu.
 

Fredag 6 Juli

Tjääänna fan,
 
Fredag, fredag, fredag, weeei. Efterlängtad som få. Fan vad skönt att äntligen få vila ut sig och sova ut. Det behöver verkligen jag. Har sovit så dåligt de senaste dagarna och haft en ganska bra tuff vecka. När jag kom hem idag efter jobbet stod maten på bordet och min beeste man(grov danska) hade köpt vin och gjort jätte fint och mysigt. Han är allt bra han, min älskling :) Och han köpte fanta då han vet att jag inte gillar vin, så jag kan blanda. Aaaw. Han tänker då på allt. Satt och pratade väldigt länge och sen tog vi en dusch. För vi lukta usch. haha. Nu sitter vi och gäser i soffan och glada och belåtna. Ska verkligen bara ta det lugnt och kolla på film och mysa :) Jag har dessutom en fruktansvärd huvudvärk som jag inte blir av med. Förmodligen från all stress och press.
 
 

Hey asshole, hope on and spin on it


Torsdag 5 Juli

Hey guys,
 
Whats up? Inte mycket här iaf. Slutade jobbet vid 17, helt slut tog jag mig hem och lagade middag i min ensamhet. Till mig själv... :( Petter är inte hemma, han skulle till en polare så im all alone ikväll. Pretty nice men jag saknar min karl. Har som sagt precis käkat och ligger nu i soffan och kollar på family guy. Weey. Skönt att bara få vila sig lite. Har ju känt att det varit väldigt mycket på sistone och att jag är stressad 24/7. Icke bra. Ikväll blire sängen tidigt och imorgon börjar jag 10.30 så förhoppningsvis är jag lite piggare då :)
 

Onsdag 4 Juli

Hej,
 
Länge sen nu va :P haha sorry for that. Har varit jobb jobb jobb hela dagarna i ända känns det som. Och på kvällarna har jag haft annat för mig och kommit hem sent på kvällen. Känner mig helt slutkörd. Långa dagar, att komma hem sent och gå upp tidigt är ingen bra kombination. Visst igår hade jag sovmorgon till kl.10 men jag var så trött från de tidigare dagarna att jag ändå inte blev utvilad. Och efter jobbet igår (slutade 20.15) gick jag och shoppade lite och kom hem väldigt sent pga trafikstoppningar. + att jag hade tidiga passet idag så var tvungen att gå upp 05.30. BLÄÄÄÄ.
 
Ikväll blir det iaf att ta det väldigt lugnt. Petter står som den kock han egentligen är och lagar mat åt oss :) uppskattas väldigt mycket från min sida. Sen ska vi sätta på någon bra film och sen blir tidigt i säng för min del. Först, hit the shower....
 

RSS 2.0