Dagens pucko

Todels alla små

Ja, ni läste rätt. Dagen har varit helt jäkla crazy, upp och ner, ut&in, bak och fram. Herregud, har knappt att tid för att pinka liksom. Då vet man att man har jävligt mycket när man sitter och bokstavligt hoppar på stolen för att nöden är så stor.

Just nu är jag på väg till Eve för att kolla brasa och dricka lite mysig dricka. På väg från jobbet tänkte jag att jag drar förbi forum en snabbis och byter lite grejer och köper öl, "30min borde räcka". Men ni vet ju att jag försov mig imorse och bara slet fram några kläderna ut garden, ja då tar man väl inte ett par slitna baggyjeans med hål i om man vet att man ska ut på krogen på kvälle ? Så jag tänkte att jag kunde hitta något snyggt IOM presentkorten jag fick igår. Tji fick jag, hitta inte ett skit. Helt plötsligt stänger alla affärena och jag hade inte varit på systemet. Som tur var fick jag smita in ändå. Lite tur tyckte dom väl att jag kunde få. Men jag skulle ha varit hos eve...nu. Men det är jag ju inte. Haha. Åh puckot själv liksom.


Måndag 30 April

Halloj,

Självklart försov jag mig imorse med ca 30min så hann bara slänga på mig kläder, fixa mig lite och sen till bussen. Gulleponken hade dock hunnit fixa lite frukost som jag fick ta med och får käka på jobbet sen. Och jag fattar inte vad det är med mig just nu, jag är alltid trött, jag försover mig hela tiden. Jag som knappt ens snoozat i hela mitt liv. Jag undrar om det verkligen är medicinen jag tar? Den ska ha en biefekt på piggheten men bara den första månaden. Jag har ätit i ca 6mån nu. Hm.

Btw, såg ni bb igår? Hur i hellskotta kan Tenny åka ut? Hur fan tänker folk? Han var ju helt klart den skönaste i hela huset. Jag var tvär säker på att han skulle vinna hela skiten men man kan väl inte alltid ha rätt?!?!!! :)

 


It´s a wonderful world

Dagen och kvällen har varit helt underbara och jag har haft det så mysigt med min pojke och min familj. Maten var det ju ingen suprise att den var megasuperduper god och mammas tårta var som alla andra år, FANTASTISK. Dock blev det inget över så jag får ingen tårta med mig imorgon till jobbet :( väldigt stort minus. Och jag måste tacka för alla gratulationer från nära och kära, värmer hela mitt lilla hjärta. Är super nöjd :)

Har duschat med mina nya hygien prylar och jag doftar massor med gott. Hela rummet är fyllt med denna underbara doft. tihi. Nu är jag dock helt slut (ovanligt va?) och ska bara kika klart på BB och sen hoppa ner i bingen. God natt på er sötnosar så talas vi imorgon. Puss och kram.


Här är mitt lilla monster, "Mr Munter", som Petter skulle vinna till mig igår på grönan.
Dock misslyckades han totalt så jag fick vinna den åt mig själv....

Happy little birthday girl

Jag är en himla nöjd tjej just nu. Har varit en jätte bra dag hittills och jag har fått massa fina paketet. Dels de på bilderna nedan men jag har även fått lite presentkort, pengar, kropps&fotvård, trosor, örhängen, nagellack och en one piece som jag får välja sen vilken som helst som jag vill ha :)

Jag har önskat fisksoppa ikväll till middag och så ska mamma göra sin berömda AS goda tårta :)


Celebrate good times, COME ON


Söndag 29 April

Nej det är ingen vanligt dag för det är Mickis födelsedag, hurra hurra HURRA :D Just, bara för att det är min dag så ska jag ju självklart vakna 09.30. När i hellskotta brukar jag annars göra det? Liksom aldrig. Låg iaf i sängen några timmar innan jag väckte Petter och sa att han fick gå ut och dra igång dom andra(sjukt otålig människa). Så till slut kom dom och sjöng för mig och gav presenter.

Nu ska jag gå upp och käka frukost för att sen bege oss till forum och köpa en ny parfym till mig. Kind of in big need for that. Runt kl. 16-17 kommer min farmor och min ena syster hit för att fira mig också. Har tyvärr inte så stor släkt men det går alldeles utmärkt med dom jag har :) Och nästa helg kommer ju alla mina flickor hit för att fira mig, så jag kan inte vara nöjdare. Nä, Puss på er nu måste vi lägga på ett kol.



Från när jag fyllde 21 år

God natt

Är helt utslagen efter idag. Blev ingen bio efter maten för dom hade tydligen ställt in den föreställningen. Jahapp. Vi fick iaf gratis checkar för att se en annan film. Men vi båda var så jäkla trötta så vi åkte hem istället och tar bio någon annan gång istället. Väl hemma såg vi mor och far vara hos våra grannar så vi smet över på nån öl och lite tjitt tjatt.

Imorgon kommer lite fler bilder från idag men god natt på er så länge :)


Min nya vän Patrik och jag

image description

image description


Gröna lund

Det blev inget Skansen, det var alldeles för mycket folk och kö när man skulle gå in. Så vi två puckon gick in på grönan istället. Jävligt mycket folk eftersom som öppnade för säsongen idag. Ganska mycket "kändisar" som är här. Petter har lovat att vinna ett litet monster till mig. :D ska giva han på moppo om jag inte får någon....

Vi ska va kvar här i ca 1,5h till sen måste vi glida vidare till restaurangen och hämta ut våra biobiljetter :)


Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma

 


Dagens låt


Lördag 28 april

God morgon folket,

Vi vaknade för ca 50 min sen här hemma men jag är fortfarande så jäkla trött(ligger t.o.m kvar i sängen, oopps). Petter låg och försökte mysa med mig imorse men jag kunde bara inte röra kroppen. Inte ens ett ynka finger. Middagen igår var jätte mysigt och vi satt och kika på roliga klipp på youtube. Dom drog vid 22 och då gick jag och la mig....Ja, ni läste rätt. Jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv. Började t.o.m stor skrika på Pettsson för absolut ingenting för att jag var så trött. Usch, dumma mig.

Anyway. Ska gå och börja göra mig iordning snart och käka frukost. Och sen ska vi dra iväg på våran mysiga heldag :) Puss på er



Detta vaknade jag av imorse. En 7kilos katt på bröstet gör det inte dirket enklare att andas.

Helg

Är på väg hem nu. Är jäkla massa jobbig kö. Lär väl va hemma om 2timmar typ... Nä ok 30min då. Petters mamma och hennes sambo är nere i stockholm(dom bor i rättvik) och ska käka middag hos oss. Vilket jag fick reda på typ... nyss. Så vi får skrota våra planer på käk, bowling och öl. Men det gör inget för det är så kul att träffa dom+ att vi ska skutta runt på skansen, käka fin middag och kika bio imorgon :)

 

Hade för övrigt så jäkla lite att göra på jobbet sista 60min så här kommer ett bild regn på en utråkad mickis. Ja, mina kollegor undrade nog vadfan jag sysslade med...

 

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 

 

 


Big pimpin

Pimpat min arbetsplats lite. Smyger in lite reklam också ;)

 


Fredag 27 april

God morgon,

Är fan helt slut. Jag är så trött att jag knappt vaknar på mornarna. Skulle kunna somna sittandes här och nu när jag skriver. Jag behöver verkligen helg. Imorgon ska jag och Petter på Skansen och mysa runt. Efter det har han bokat bord på en restaurang och sen ska vi gå på bio. Supermys att få en heldag med min favorit, var länge sen. Söndag fyller jag år så då blir det nog bara middag med farmor och familjen.


Dansa, pausa.... God natt :)


Shopping, girltalk and strausing

Självklart ville ju regnet inte sluta när jag skulle träffa Jennifer. Det blev att vi strosa runt i stan, snackade skit och kollade lite kläder. Fick en cool party klänning som är uringad i ryggen, en tröja och lite smått och gott med mig hem. Very najs.

Nu ska jag äta.... VÅFFLOR :D hur länge sen var inte det. Tihi. Blir en väldigt sen middag men jag kom precis hem så ska inte klaga. Magen kurrar dock. Måste springa nu. Kika in om en stund för då lägger jag upp dagens låt ;)



Trubbel i paradiset

Satt inne på kontoret, tog min sista snus, tittade ut genom fönstret och tänkte "yes, regnet har slutat, bäst att passa på och gå och köpa snus". Sätter på mig ytterkläderna, går ut genom dörren. Tänker "fuck jag glömde passerkortet", som tur var kommer en kollega och öppnar dörren. Snabbt upp, tar passerkortet och ut igen. Halvvägs kommer jag på "åh ditt pucko, plånboken". Upp snabbt igen och går till pressbyrån. Precis när jag sätter foten utanför dörren börjar det vräka ner. Just my luck. Väl där har dom självklart slut på den dosan jag vill ha. Allt detta för en liten jäkla dosa och nu sitter jag här dyngsur.

Ja ni hör ju hur förvirrad jag är och har varit hela dagen. Tror det blev nått kajko i huvudet bara för att jag försov mig. Men snart är dagen slut och då ska jag träffa min efterlängtade Jennifer :) hoppas det slutat regna bara....


Everybody was kung fu figthing, huh


Torsdag 26 april

Hej, hemsk mycket hej,

Vet ni vad jag är? Världens största pucko. Jag försov mig i 1,5 timme. Skulle vart på jobbet för 10min sen men jag har just satt mig på bussen. Det här är det jobbigaste med att bo så långt bort. Även om jag försov mig så länge så hade jag inte kommit så fruktansvärt mycket sent om jag hade jobbat närmare. Och jag som aldrig kommer försent. Hatar att komma försent och är alltid på jobbet ca 10-15min innan jag börjar. Just för att visa respekt mot mina kollegor och chefer men ingen är perfekt ;)

Aja jag är iaf på väg och chefen sa att det var lugnt och att "jag kommer när jag kommer".


Dagens låt


Vilken jävla resa den här snubben har gjort. Varit långt nere i drogträsket och tungt kriminell. Sökte till American X-factor, lovade att hålla sig ren om han fick gå vidare från audition och den jäkeln slutade 3a och är fortfarande clean. Jävligt starkt


Män är från jupiter och kvinnor från underlandet


In my head

Har precis varit möte och jag kan säga så här att mitt dåliga humör igår är på bättringsvägen. Bara bita i det sura äpplet och kriga på. Jag klarar det ;) Ibland blir det missförstånd men nu är det mesta löst iaf.

Är på väg hem nu iaf och är så trött och hungrig att jag svimmar snart. Har haft en galen dag på jobbet också, har haft full rulle hela dagen. Skulle egentligen träffat en kär vän som jag inte träffat på länge men eftersom jag hastigt fick mötet inbokat så sa vi att vi ska försöka ses imorgon istället :)


Who said monsters can't feel love to?


Tisdag 24 april

Hej hej,


Inatt har jag sovit som en jäkla kotte. Har drömt mardrömmar och vridigt och vänt på mig. Skit jobbigt. Så självklart försov jag mig med 30min. Slängde på mig lite kläder fort som fan, kasta i mig mat och sprang till bussen. Fun morning.

Är fortfarande så jävla trött och alldeles röd i ögonen. Ska sussa lite på Petters axel nu :)


Vuxna människor

Träningen gick ju självklart käpp rätt åt helvette. Fösökte så gott som jag kunde men när jag är så arg att jag skakar i kroppen brukar det oftast övergå till att jag istället blir ledsen och ger upp än att jag får lite jävla anamma istället. Önskar det vore tvärtom :P Jag försöker lugna ner mig lite för att kunna se ur andra perspektiv men när man blivit lurad av vuxna männsikor så tappar man ju tron lite. Ska iaf lägga mig i sängen nu och kollar BB och sedan sova. Önskar bara att den här dagen tar slut och att nästa dag blir bättre. Ska försöka göra det bästa av situationen iaf. Sov så gott sötnosar


Good day went bad day

Att humör kan växla på bara någon minut är fan helt fantastiskt. Hur min glada och positiva inställning bara kan sjunka rakt ner till botten. Tänker inte sitta och bjäbba om det för nu ska jag hem till Eve innnan träningen och hon om någon kan alltid få en bra humör. Mycket bra vän :) puss på er


I'll fight with all of my might and get these demons to flee

Hello,

Har precis käkat lunch, ungspannkaka, jaaa sweet. Är på så jäkla bra humör idag och det känns awsome. Är innebandy som står på schemat ikväll och det är ju inte heller fy skam. Nä fy tusan vilken bra feeling som strömmar genom kroppen. Ni får lyssna på min absoluta favorit låt och hoppas den peppar er lika mycket :)
Är btw den låten jag fått inspiration till mitt bloggnamn ;) tihi


Tisdag 24 april

God morgon,

Jag vaknade en stund runt 04 inatt och sedan somnade jag om vilket gör att jag vaknade upp som världens zombie. Är så jäkla trött. Petter hade tidigt möte idag så han åkte tidigare men även fast jag försökte hålla mig vaken så gick det inte. Blev väck av en man när vi var framme vid centralen. Piiiiinsamt. Mhm. Nu sitter jag iaf på pendeln och har ställt klockan utifall att liksom :p


Powerwalk

God kväll,
Nu har jag och lillen varit ute på en pw. Mycket skönt. Bara gå och snacka skit med varandra om allt och inget och planera framtiden. Det kommer bli skit bra. Sen såg vi mjuk naturporr också. Två grodor som humpa på varandra. Var såklart tvungen att knäppa kort på det men vågar inte lägga upp för kan ju bli anmäld för stötande bilder...
Nu är det Big brother och sen ska jag hoppa i säng och mysa med Petter innan vi ska sussa. Är jätte trött, konstigt nog. God natt alla mina små pullor och tuppar ♥

Sweet & Humör

Mina absolut favorit märken är Humör och Sweet skateboards. Här har ni några utav mina favoriter i garderoben just nu och dom används alla väldigt flitigt. Jag börjar få en riktigt bra liten samling av humörjeans men fler ska det bli. Tycker dom är heelt grymma på jeans men det är synd att dom flesta är så satans dyra. Och Sweet är helt klart bäst på tröjor, linnen och t-shirts men lika där, det kostar som det smakar. Tidigare har jag inte varit så mycket för smycken, har använt snygga, färgglada klockor, men nu på senare dar använder jag det dagligen.

Holymacaroni

Ja tji fick jag som sa att det var lugnt på jobbet idag. Pang sa det och vi stod med vatten över huvudet. Men det är bra, hellre för mycket än för lite så tiden inte går som en snigel. Fick en liten chock när jag kolla på klockan och den redan var 15 och dags för rast. Weei. Mina öron får snart skavsår av headsetet. Blir sånt tryck på dom så måste ta och vila mina små snibbar ibland.
För er som inte vet så jobbar jag på Coca Cola som innesäljare. Riktigt roligt jobb och gäng så jag trivs som fina firren. Dock har jag väääldigt långt till jobbet. 1,5h närmare beräknat och 3h allt som allt varje dag. Ja, fråga mig inte hur jag orkar men än så länge står jag pall :)

 

 


Lunchbreak

Tjohoppsan
Sitter på jobbet och har precis haft lunch. Tror jag var rätt hungrig då allt slank ner rätt lätt. Och nu gör magen ont. Ser ut som en gravid i 9månaden. Haha. Är en rätt lugn dag och det passar ju bra iom att det är måndag och man alltid är lite extra trött. Och ja, jag som vanligt somnade vanligt på Petters axel även fast jag trodde att jag var pigg. Och självklart skulle den lille jäkeln knäppa kort på mig.
Nä, nu måste jag återgå, hörs sen.

 


Måndag 23 april

God morgon,

Idag var det faktiskt hyffsat lätt att kliva upp. Tycker det är jätte mysigt att hinna fixa sig och äta utan att stressa. Bästa är att man hinner mysa lite med pojkvaskern också :) sitter på bussen nu och inom 5min kommer jag att sussa sött på Petters axel(som varje morgon). Sen får jag sitta på pendeltåget och spärra upp ögonen allt vad jag kan så jag inte somnar igen och vaknar upp i nynäshamn. 45min bort. Skulle nog få kicken på en gång ;)


Hemmafru

Dagen har spenderast en viss tid i sängen med en baksmälla som hette duga. Herre jisstanes. Som tur var gick det över och jag började städa hela rummet och garderoben. Note to myself: SKAFFA STÖRRE GARDEROB. Har alldeles för mycket kläder och en alldeles för liten garderob. Det blir att införskaffa en ny när vi flyttar. När nu det blir... Haha.

Söndag 22 april

Det blir aldrig som man tänkt sig. Vaknade upp med världens huvudvärk och ville bara dö i sängen imorse. Vi hade skit trevligt igår med middag, lekar och tjo och tjim. Sara fick jätte fina presenter och hon blev super glad för den hon fick av mig och Eve. Verkligen jätte lyckat. Det blev att jag följde med dom ut på krogen ändå och det ångrar jag inte. Eller jo, idag gör jag ju det iof....Men vi hade så kul så det kvittar.



Vackra tjejer....!

Living young and wild and free


Sorry for partyrocknin

Tjenamors,

Har precis gjort mig klar för ikväll. Ska bli riktigt skoj och jag och Eve hitta awsome presenter. Hoppas Sarisen blir glader. För min del blir det bara middag+ förkrök och om dom väljer att dra vidare till krogen skuttar jag hem. Är velig om jag ska dricka eller ej men jag har iaf köpt bärs så bestämmer mig där. Tihi. Have a fun night mina kära. Hörs imorgon eller senare, you never know. Puss och kram



Lördag 21/4-12

God morgon bloggen *fniss*

Det blev inte Wrath of the titans igår. Vi orkade inte stå och vänta i en timme och titanic i 3D gick precis då så vi tog dom sista biljetterna. Första raden längst ut till vänster.... Fuck. Man såg fan ingenting och 3Dn funkade inte när man satt så långt ut. Som tur var så hade inte alla kommit än när filmen börja så vi snodde två andra platser. Dock bara på 2a raden men det var iaf i mitten. Nackspärr, check. Dåligt samvete förattdomsomhadrvåraplatserkomsen, check.

Nu ska jag möta Evelina inne i stan så ska vi köpa present åt Sara. Underbart väder. Vi vet precis vad vi ska köpa och det kommer bli grymt. Hörs later, tjingeling

 


Biomys

Nu är vi på väg till bion. Blev wrath of the titans, lät Petter välja film. Är dock sjukt trötta båda två och övervägde länge om vi verkligen skulle. Men så kom ju mitt paket som jag väntat på så jag fick ett perfekt tillfälle att använda dom. Visar sen


Otålig

Ni vet känslan av att gå och vänta på ett paket? Den är riktigt jobbig och lång. Och den där jäkla sms avin, den kommer ju aldrig heller. Fast egentligen är det ju inte så himla långt... 3dagar. Men endå. Man väntar ju liksom på något. Och nu tycker jag banne mig att jag väntat tillräckligt. HALLÅ, komsi komsi


Whatever you do


Fredag 20/4-12

God morgon


Har ni sovit gott? Det har verkligen jag. Sovit som en gris men jag var himla trött när jag vaknade. Snooza som vanligt lite för länge och fick springa till bussen. Som jag missa... Fuck. Toksomna på petters axel som vanligt. Som tur var mitt pendeltåg försenat så jag hann med det jag skulle :) wihu. Och vet ni? Det är fredag idag, weeeei. Ska iof bara ta det lugnt ikväll med ponken min. Vi ska på bio. Imorgon vankas det dock party. Sara i mitt innebandylag fyller år så we gona celebrate all night. Ska och kitta present till'na imorgon.

Nä nu får det räcka. Back to work.


God Natt

Bjuder på en härlig sommarbild tills natta är över :)

Torsdag 19/4-12

Jäklar vad skönt att få aktivera fingrarna lite igen. They need it. Har iof inte så mycket på huvudet just nu, har så djävulskt ont i magen och ett blixtrande humör. Magen borde iof må väldigt bra då den fick lite lyxmat till middag ikväll. Knäppa mage. Var nämnligen och käkade middag med Petter och blev helt lyrisk då dom till min lycka hade hummer på menyn. Inte en halv, inte en liten, utan en HEL jäkla hummer dessutom. Mumma.

Nu är det snart Big Brother(följer slaviskt) och sen hopp ner och knoppa sött. Hörs tomörröw

Dom som känner mig vet att jag är helt galen i skaldjur.
Kommer nog bli en kräfta när jag blir stor.

RSS 2.0